Hollywood: 5 vedete care par mai bătrâne decât sunt în realitate

Sunt multe vedete care reuşesc să păcălească trecerea timpului şi să-şi păstreze tinereţea pentru mult timp. Însă există şi vedete pe care viciile, oboseala şi stresul le-a îmbătrânit. Câţi ani le-ai da?

George Clooney

Părul grizonat al actorului îi dă un plus de sex-appeal, însă îl şi îmbătrâneşte. Câţi ani crezi că are actorul? 60? Nu, are numai 50 de ani. Însă, indiferent de vârsta, George Clooney rămâne sexy.

Charlie Sheen

Nu mai este demult bărbatul care ne-a cucerit în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate". Dependenţa de alcool şi droguri l-a transformat pe simpaticul actor. Acum pare un bărbat banal în jur de 55 de ani. Însă actorul are 46 de ani.

Lindsay Lohan

Timpul petrecut la dezintoxicare dar şi în închisoare a lăsat urme adânci pe chipul tinerei. Lindsay pare o femeie trecuta de 30 de ani, deşi are numai 25.

Keith Richards

Starul Rolling Stone a îmbătrânit cu mult înainte de vreme. Keith Richards pare cu mult mai bătrân decât vârsta pe care o are, 68 de ani.

Fergie

Nopţile nedormite cât şi viciile adaugă ani mulţi la vârsta adevărată a vedetei. Nici numeroasele operaţii estetice la care a apelat nu au ajutat-o foarte mult, iar Fergie pare o femeie trecută de 40 de ani, deşi are 37 de ani.