Hollywood: 5 vedete care nu cred în Dumnezeu. Află cine este ateu!

Te-ai rugat vreodată Celui de Sus pentru succes şi bani? Se pare că un număr mare de vedete de la Hollywood nu au nevoie de ajutor divin pentru a câştiga iubirea a milioane de fani şi pentru a strânge averi impresionante din simplul motiv că sunt atei. Iată 5 dintre celebrităţile care nu se tem să recunoască că nu cred în Dumnezeu.

Keira Knightley

Actriţa britanică a recunoscut într-un interviu recent că nu crede în Dumnezeu. Cu toate acestea, Keira este fascinată de dogmele religioase şi şi-ar fi dorit să fie catolică. Motivul? Dumnezeu poate ierta orice păcat. "E mult mai bine decât să trăieşti vinovat o viaţă întreagă. Este absolut extraordinar, dacă n-aş fi fost ateistă, credinţa mi-ar fi permis să fac absolut orice. Era necesar doar să cer iertare, şi aş fi primit-o", a declarat vedeta.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Brad Pitt

Nici Brad Pitt nu frecventează biserica şi asta pentru că, susţine el, este "20% ateu şi 80% agnostic". Având în vedere că, de obicei, cuplurile împărtăşesc aceaşi credinţă, este posibil ca nici Angelina Jolie să nu creadă în existenţa lui Dumnezeu.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Daniel Radcliffe

S-a născut dintr-o mamă evreică şi un tată protestant, iar el se consideră ateu. "Nu sunt credincios, sunt ateu şi militez pentru asta când religia începe să influenţeze legislaţia", declara nu demult Daniel Radcliffe.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Hugh Laurie

A fost inclus recent în Cartea Recordurilor drept actorul care atrage cei mai mulţi spectatori în faţa micilor ecrane. Atât personajul care l-a făcut celebru, Dr. House, cât şi însuşi actorul au declarat că sunt atei.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Julianne Moore

Într-un interviu pe care l-a acordat în 2002, actriţa a avut curajul să recunoască faptul că nu crede în existenţa zeităţilor. La întrebarea "Ce crezi că îţi va spune Dumnezeu când îl vei întâlni la poarta raiului?", actriţa a răspuns scurt: "Ei bine, se pare că te-ai înşelat, pentru că exist!"

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto