Hollywood: 5 vedete care nu au nevoie de chirurgie plastică

Într-o eră în care omul are tendinţa de a corecta totul pentru a ajunge la perfecţiunea percepută de el, sunt tot mai puţini cei care rezistă tentaţiei de a-şi modifica "defectele". Hollywood-ul este plin de vedete care au apelat cel puţin o dată la chirurgul estetician pentru mici "îmbunătăţiri". Iată 5 dintre celebrităţile care au refuzat categoric ajutorul bisturiului pentru dobândirea frumuseţii.

Christina Hendricks

Frumoasa actriţă în vârstă de 37 de ani deţine rotunjimi care stârnesc invidia multor femei. Sunt perfecte şi 100% naturale, susţine Christina. Deşi nu are cea mai suplă siluetă de la Hollywood, vedeta declară nu ar apela niciodată la bisturiu pentru a-şi modifica trupul. Sfatul ei pentru doamne şi domnişoare? "Iubiţi-vă trupul exact aşa cum este!"

Angelina Jolie

A fost declarată drept cea mai frumoasă femeie din lume şi a ajuns la această performanţă fără ajutorul chirurgiei plastice. Cel puţin asta susţine ea, iar experţii o susţin. Însă Angelina Jolie are doar 37 de ani, aşa că are timp să se răzgândească, nu?

Eva Longoria

Are 37 de ani şi este mulţumită cum arată. "Dumnezeu m-a înzestrat cu trăsături unice - unele frumoase, altele mai puţin frumoase. Şi cred că suntem create astfel pentru un motiv anume, deci nu am nicio dorinţă să modific nimic la aspectul meu. Folosesc destule produse anti-ageing pentru a încetini procesul de îmbătrânire şi nu îmi voi tăia niciodată faţa. Şi bunica mea, care are 80 de ani, e frumoasă şi surorile mele sunt frumoase," spune frumoasa actriţă.

Halle Berry

La 46 de ani, actriţa reuşeşte încă să se numere printre cele mai sexy femei din lume, şi asta fără ajutorul bisturiului. Vedeta susţine că nu vrea să devină dependentă de operaţiile estetice şi să se alăture vedetelor de plastic de la Hollywood. "Este incredibil cum se mutilează femeile pentru 'a arăta mai bine'. Mi se pare înspăimântător! Este foarte trist cum se lasă conduse de nişte aparenţe," declară Halle.

Jodie Foster

Deşi nu are nicio problemă cu cei care apelează la operaţiile estetice, actriţa în vârstă de 50 de ani susţine că astfel de intervenţii nu sunt pentru ea. Vedeta spune că ar prefera să i se spună că are un nas urât decât o operaţie greşită la nas. "Prefer să aud comentarii despre mine ca persoană, decât să fiu identificată cu ceva de care să-mi fie ruşine. Nu am nimic împotriva celor care îşi fac operaţii estetice, pur şi simplu nu sunt pe placul meu"