Hollywood: 5 vedete care îşi fac copiii de râs

Se spune că nu ne putem alege părinţii, aşa cum nici ei nu-şi pot alege copiii. Nu sunt puţini cei care, la un moment dat, s-au simţit stânjeniţi de una sau mai multe fapte ale părinţilor. Deşi poate fi greu de crezut, din această categorie nu lipsesc nici copiii vedetelor. Sunt glamour, fashion şi mai ales cool, dar deseori se întâmplă ca un copil să îşi dorească doar un părinte obişnuit şi nu unul vedetă. Iată 5 vedete care, nu doar o dată, le-au dat motive copiilor să se simtă ruşinaţi că le poartă numele.

Madonna, comportament de adolescentă îndrăgostită

Artista nu se sfieşte ca, la cei peste 50 de ani ai săi, să se afişeze în public purtând ţinute potrivite mai degrabă fiicei sale Lourdes, în vârstă de 14 ani, şi să apară însoţită de tineri care i-ar putea fi cu uşurinţă fii. Gurile rele spun că acest comportament nu este tocmai pe placul fiicei sale, Lourdes, şi că aceasta se plânge adesea de cât este de greu este să fii fiica Madonnei.

Demi Moore are soţ de vârsta fiicelor

Cine şi-ar dori o mamă cuplată cu un bărbat mai apropiat de vârsta ta decât a ei? I-ai putea spune tată? Faptul că are un iubit cu 15 ani mai tânăr nu a fost tocmai un motiv de laudă pentru cele trei fiice ale actriţei. Însă Demi încearcă din răsputeri să-şi ţină familia unită. Actriţa declara că ea şi Ashton Kutcher au păstrat relaţii amiabile cu Bruce Willis, tatăl celor trei fiice, pentru că ele sunt cele mai importante fiinţe din viaţa ei.

Courtney Love, drogurile au ţinut-o departe de fiica ei

Courtney şi fiica ei au avut întotdeauna o relaţie dificilă. Motivul? Dependenţele mamei. Fosta soţie a lui Kurt Cobain a avut mari probleme cu consumul de alcool şi droguri. Din acest motiv, fiica ei Francis Bean a simţit lipsa unei mame. "Mi-e milă de faptul că eşti incapabilă să te iubeşti pe tine însăţi. Sper să-ţi găseşti într-un final sufletul, oriunde s-ar afla el. Nu te mai comporta ca o pisică sălbatică imatură", îi scria Frances în urmă cu ceva timp mamei sale pe reţeaua de socializare Twitter.

Alec Baldwin nu ştie să-şi alinte fiica


Nu este nicio îndoială că îşi iubeşte fiica, doar că uneori apelează la metode mai ciudate de a o arăta. În urmă cu câţiva ani, deşi se afla în public, actorul şi-a pierdut cumpătul şi şi-a numit fiica... "porc". Nu este tocmai o vorbă de alint venită din partea unui părinte, nu?

Britney Spears, o mamă cu probleme psihice

Deşi este o mamă iubitoare, Britney nu poate fi numită drept o mamă responsabilă. A trecut prin perioade grele care au făcut-o să se comporte cel puţin dubios. Cântăreaţa pare să deţină recordul de incidente care au pus viaţa copiilor săi în pericol. Două dintre ele au fost surprinse de paparazzi, ceea ce a şi contribuit la pierderea luptei pentru custodia fiilor ei, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline. Britney a fost fotografiată ţinându-şi fiul cel mic în braţe, în timp ce conducea, iar cu altă ocazie, a fost la un punct de a-şi scăpa copilul în cap pe asfalt. Din fericire, a primit ajutor la timp. Oare ce părere vor avea fiii vedetei când vor creşte şi vor vedea imaginile?