Hollywood: 5 vedete care influenţează moda. Vezi cine dictează tendinţele!

Celebrităţile au întotdeauna un cuvânt de spus în modă. Pasiunea lor pentru imagine devine un adevărat reper pentru milioane de oameni din întreaga lume. Iată 5 femei faimoase care dau tendinţele în modă.

Rihanna

Stilul nonconformist al cântăreţei de 24 de ani din Barbados este o adevărată sursă de inspiraţie pentru milioane de tinere. Coafurile extravagante în culori dinamice, vestimentaţia sexy şi atitudinea de "fată rea" au transformat-o într-un style icon.

Lady Gaga

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a devenit una dintre cele mai populare femei, fiind prima persoană din lume care are peste 20 de milioane de fani pe platforma de microblogging. Secretul succesului său este legat de ţinutele şocante şi scandaloase cu care defilează la fiecare ieşire publică. Stilul excentric şi original care o caracterizează este dovada că moda şi imaginaţia nu au limite.

Madonna

Este cea mai bine vândută artistă din ultimii 25 de ani, este vedeta care se reinventează la fiecare pas, este nonconformistă, este extrem de atentă la tendinţe ca să ştie cu ce să vină în plus. La 54 de ani, Madonna încă dictează tendinţele în modă.

Victoria Beckham

Este considerată drept dintre cele mai elegante femei din lume. Victoria Beckham demonstrează cu fiecare apariţie în public că-şi merită statutul. Fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, soţia internaţionalului englez, David Beckham nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte moda.

Beyonce Knowles

La 31 de ani, Beyonce Knowles are tot ce-şi doreşte. Pe 7 ianuarie a devenit mămică după ce a născut-o pe Blu Ivy, are un soţ la fel de celebru şi bogat care o iubeşte, Jay-Z, iar cariera ei muzicală este în continuă ascensiune.