Hollywood: 5 vedete care fac chestii absurde pentru publicitate

Pe ideea că reclama negativă e chiar mai bună decât cea pozitivă, multe vedete creează momente penibile de fiecare dată când simt nevoia de a se vorbi despre ele. Fie că fac scăpate prin presă fotografii compromiţătoare sau las să se întrevadă zone intime în timpul unor evenimente importante, starurile nu se dau în lături de la nimic pentru puţină publicitate. Iată 5 scene jenante menite să atragă atenţia.

Demi Moore vrea să demonstreze că este cea mai frumoasă


Nu degeaba a fost numită drept cea mai obsedată vedetă de aspectul fizic. Vedeta are un comportament de adolescentă care a descoperit reţelele de socializare. Nu doar o dată s-a întâmplat ca actriţa să se fotografieze singură în baie, îmbrăcată sumar, ca apoi să posteze imaginile pe Twitter. Ce vrea să arate vedeta prin aceste imagini? Probabil este dorinţa de a trezi gelozia femeilor când văd cât de bine arată la cei aproape 50 de ani.

Janet Jackson şi-a dezvelit un sân de dragul fanilor


Probabil că vedeta s-a simţit într-un colţ de umbră şi astfel a decis că este nevoie de o măsură extremă pentru a ajunge pe primele pagini ale revistelor de scandal. Astfel, la un concert susţinut în 2004, Janet şi-a arătat un sân care, spre surprinderea tuturor, era înfrumuseţat cu o steluţă metalică. Cântăreaţa a declarat după concert că toată întâmplarea ar fi fost un accident şi că partenerul său de scenă, Justin Timberlake ar fi fost mult prea pasional în timp ce interpreta piesa.

Mo'nique "a uitat" să se epileze înainte de a păsi pe covorul roşu


De momente penibile a avut parte şi actriţa americană Mo'nique. Unul dintre cele care a lăsat un gust amar privitorilor a fost la Gala Globurilor de Aur din 2010. Deşi a purtat o rochie extrem de elegantă, actriţa "uitat" că nu s-a epilat, a ridicat rochia şi a lăsat să se vadă "frumuseţe" de păr crescut pe picioarele vedetei.

Nicole Scherzinger şi-a arătat sânii LIVE


În timpul unui concert în Amsterdam, frumoasa cântăreaţă le-a dăruit un moment de neuitat bărbaţilor prezenţi: unul dintre sâni a ieşit din rochie. Deşi a părut un accident şi nimic mai mult, presa a acuzat-o pe artistă că a imitat-o pe Janet Jackson, care a avut parte de un incident asemănător la Super Bowl.

Julia Roberts, un salut oripilant


Cine ar crede că delicata actriţă poate avea scăpări legate de imaginea sa atunci când participă la un eveniment. Dar iată că, intenţionat sau nu, Julia a creat şi ea momente penibile. Unul dintre acestea avea loc în 1999, când vedeta a uitat să scape de părul nedorit şi şi-a îngrozit fanii, făcându-le veselă cu mână de pe covorul roşu.