Hollywood: 5 vedete care au supravieţuit unor accidente grave

Tragediile nu ţin cont de faima, banii sau sexul victimei. Nu sunt puţine vedete care au văzut moartea cu ochii şi au trăit momente traumatizante. Matthew Broderick, Ozzy Osbourne, Chevy Chase sunt doar câteva dintre celebrităţile care trecut prin momente grele şi au supravieţuit.

Gary Busey


Celebrul actor a stat în comă nu mai puţin de 33 de zile din cauza unui accident de motocicletă care a avut loc pe 4 decembrie 1988. Pentru că nu purta cască, Gary Busey a suferit fracturi grave ale craniului. În ciuda şanselor mici de recuperare pe care i le acordau medicii, vedeta şi-a revenit în mod miraculos. Accidentul nu a fost complet lipsit de urmări, actorul internându-se la o clinică psihiatrică. Trauma i-a afectat vorbirea şi l-a făcut mai impulsiv.

Ozzy Osbourne


Nici rockerul britanic, Ozzy Osbourne, nu a avut o viaţă lipsită de pericole. Pe 8 decembrie 2003, Ozzy a suferit un accident de motocicletă care i-ar fi putut fi fatal. Vedeta a stat 8 zile în comă în urma accidentului.

Chevy Chase


Câştigător al unui premiu Emmy, actor şi scenarist american, Cornelius Crane “Chevy” Chase a căzut şi el victima unui accident care a avut loc pe paltourile de filmare de la "Modern Problems", în 1980. Actorul a fost la un pas de electrocutare. Experienţa nu l-a lăsat cu răni fizice grave, însă trauma i-a produs o depresie severă.

Matthew Broderick


În 1987, actorul a fost implicat într-un accident de maşină grav care a provocat moartea a două femei. Atât Matthew Broderick cât şi iubita lui de atunci, actriţa Jennifer Grey, au suferit răni grave care au necesitat supraveghere medicală timp de o lună.

Martin Lawrence


În august 1999, actorul a fost descoperit zăcând pe stradă. Acesta leşinase în timp ce facea jogging pe o zi caniculară. 3 zile a stat Martin Lawrence în comă după această experienţă. "M-a trezit la realitate şi am început să apreciez mai mult viaţa. După comă a trebuit să învăţ să merg din nou. A fost o experienţă traumatizantă, povesteşte actorul.