Hollywood: 5 vedete care au renunţat la implanturi

Sunt puţine femeile cu adevărat mulţumite de mărimea sânilor. Astfel că un număr tot mai mare de femei apelează la celebrele silicoane. Însă, sânii mari nu aduc fericirea! O spun celebrităţile care au rugat chirurgii plasticieni să le scape de implanturi. Iată 5 vedete care au renunţat la silicoane şi motivele lor!

Victoria Beckham

Victoria a declarat la începutul lui 2011 că a renunţat la vechile implanturi. Motivul? "Nu mă mai simt puştoaică. Acum sunt mamă şi soţie. Astfel că am hotărât să fiu mai naturală şi am renunţat la implanturile cu silicon," declara vedeta.

Sharon Osbourne

Soţia rockerului britanic Ozzy Osbourne, Sharon, a renunţat anul trecut la implanturile cu silicon. Anunţul l-a făcut la emisiunea TV pe care o prezintă. "M-am trezit într-o dimineaţă şi unul dintre sânii mei era mult mai lung decât celălalt. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă", a povestit Sharon. Medicul i-a explicat că unul dintre implanturi "alunecase". "Acum nu mă mai simt ca şi cum aş avea un pat cu apă aşezat peste pieptul meu", spune vedeta.

Jane Fonda

Jane Fonda este cunoscută pentru numărul mare de operaţii estetice la care a recurs pentru a se menţine tânără. Operaţia de mărire a bustului nu a fost omisă de vedetă. Însă rezultatul nu a fost unul satisfăcător şi asta pentru că Jane nu a reuşit să se obişnuiască cu mărimea noului bust. Mai mult decât atât, nici soţul său, Ted Turner, nu a fost tocmai încântat. Astfel că vedeta a renunţat la implanturi.

Heather Morris

Şi Heather face parte dintre femeile care a regretat operaţia de mărire a sânilor. Motivul era pentru că noii sâni o incomodau atunci când dansa. La scurt timp de la operaţie, actriţa a decis să renunţe la implanturi şi să revină la noile forme.

Tara Reid

Actriţa a renunţat la silicoane în 2006. Tara a povesti că experienţa legată de silicoane a fost una traumatizantă: "Bărbaţii cu care mă întâlneam mă întrebau: Ce e în neregulă cu ei? Arată foarte rău. După astfel de întâmplări, în mod sigur trebuie să faci ceva."