Hollywood: 5 vedete care au probleme cu igiena corporală. Cine se neglijează?

Dacă pe covorul roşu arată impecabil, exemple demne de urmat, realitatea este diferită. Igiena corporală a multor celebrităţi lasă de dorit. Iată câteva dintre vedetele care au dezamăgit.

Gwyneth Paltrow nu se epilează inghinal

Pare perfectă şi străluceşte la fiecare ieşire în public. Însă cele mai recente confesiuni făcute de actriţa în vârstă de 40 de ani la celebra emisiune a lui Ellen Degeneres au şocat fanii. Vedeta nu s-a sfiit să dea detalii intime despre corpul ei şi a dezvăluit că este adepta modei anilor '70, vremuri când femeile nu se epilau inghinal. Gwyneth a povestit despre un moment devenit celebru din luna aprilie, când echipa ei a căutat cu disperare un aparat de ras pentru că actriţa urma să îmbrace o rochie transparentă marca Antonio Berardi, la lansarea ultimului ei film "Iron man 3". Vestimentaţia aleasă pentru vedetă presupunea lipsa lenjeriei intime.

Jessica Simpson nu se spală pe dinţi

După ce a fost acuzată că trage vânturi în public, Jessica Simpson a recunoscut că are şi alte obiceiuri nu tocmai sănătoase. Vedeta a recunoscut că nu obişnuieşte să se spele pe dinţi. "Folosesc apa de gură sau chiar pulovărul pentru a-mi şterge dinţii. Mă spăl rar pe dinţi, dar îi am destul de puternici. Probabil o voi face pe la 60 de ani. Şi am o respiraţie proaspătă mereu, să ştiţi", declara Jessica într-un interviu pentru un post de radio.

Leonardo DiCaprio, certat cu apa şi săpunul

Potrivit presei americane, celebrul actor este un "împuţit" şi asta pentru că se spală rar şi nu foloseşte deodorantul. Motivul? Starul este un ecologist convins, face economie la apă şi săpun, iar despre produsele de îngrijire corporală spune că nu sunt naturale.

Robert Pattinson îşi neglijează părul

Întrebat dacă este adevărat că nu şi-a spălat părul timp de 6 săptămâni, actorul a răspuns: "Probabil. Nu văd ce rost are să te speli pe cap! Din moment ce nu îţi pasă cum arată părul tău, de ce l-ai spăla des? La fel şi cu apartamentul. Ce rost are să fac ordine prin apartament dacă acolo mă duc doar să dorm," declara starul din "Twilight".

Matthew McConaughey nu foloseşte deodorant

Deşi se numără printre cei mai sexy bărbaţi din lume, actorul nu stă foarte bine la capitolul igienă corporală. Starul a declarat pentru "People" că nu a mai folosit deodorant de mai bine de 20 de ani. Motivul? "Nu îmi place să miros ca altcineva!". Vedeta a mai adăugat că încearcă să compenseze cu multe duşuri. Să fie oare de ajuns?