Hollywood: 5 vedete care au plătit să facă sex. Vezi cine sunt disperaţii!

Au celebritate, bani şi frumuseţe. Cu toate acestea, şi vedetele apelează la serviciile "experţilor" în sex. John Travolta, Tiger Woods şi Lindsay Lohan sunt doar trei dintre celebrităţile care au plătit pentru sex.

John Travolta

Actorul a fost implicat în numeroase scandaluri sexuale în ultimul timp. Recent, Travolta a fost acuzat de un bărbat care nu şi-a dezvăluit identitatea că i-a oferit bani în schimbul unei partide de sex. Potrivit acestuia, vedeta l-a abordat pe internet şi i-a dat 200 de dolari pentru a întreţine relaţii sexuale. Actorul i-a propus acestuia chiar sa facă sex în trei. Despre John Travolta s-a zvonit că a avut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi.

Lindsay Lohan

Despre actriţa americană s-a zvonit că a plătit un actor porno pentru a face sex cu ea. Cine a iscat zvonul? Chiar cel vizat. Alex Torres, devenit cunoscut după ce anul trecut a făcut sex cu partenera sa în timpul unui salt cu paraşuta, susţine că a făcut sex cu Lindsay în timp ce tatăl ei era în aceeaşi casă cu ei şi dormea într-o cameră de la etajul superior. "Lindsay m-a plătit ca să fac sex cu ea. Nu glumesc. Întrebaţi-l pe tatăl ei", a declarat el în urmă cu câteva luni în cadrul unei emisiuni difuzate la un post din Canada. Actriţa a negat acuzaţiile.

Tiger Woods

În 2009, jucătorul de golf a fost în centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale. Soţia sa, Elin Nordegren, a intentat divorţ după şase ani de căsnicie. Woods a mărturisit că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei, multe dintre ele fiind cu prostituate. Potrivit unei patroane de bordel, Michelle Braun, Woods închiria multe fete, în marea lor majoritate tinere studente, pe care le plătea cu sume mari de bani. În anul 2008, jucătorul de tenis a sunat-o pe matroană şi i-a cerut 15 fete care să-i fie la dispoziţie un weekend, iar costul acestei distracţii s-a apropiat de 40.000 de dolari.

Charlie Sheen

Numai anul trecut, Charlie a cheltuit aproximativ 1 milion de dolari pe sex cu prostituate şi asta pentru că actorul este dependent de sex. Vedeta susţine că a făcut sex cu peste 5.000 de femei, motiv pentru care a primit porecla de "Charlie The Machine".

David Beckham

Prostituata britanică Irma Nici susţine că a făcut sex cu fotbalistul în 2007, de cinci ori. Aceasta mai pretinde că David Beckham a participat şi la o orgie sexuală, pentru care a plătit 7.300 de dolari. Irma a mai declarat că Beckham nu este extraordinar în pat, acordându-i un 7,5, că îl excită mirosul de parfum şi că o iubea pe Victoria mai mult atunci când era mai plinuţă.