Hollywood: 5 vedete care au murit în această primăvară. Drame în lumea starurilor!

Peaches Geldof, fiica celebrului muzician Bob Geldof, s-a stins din viaţa la vârsta de 25 de ani. Nu este însă singura dramă care ne-a întristat în această primăvară.

Anul 2014 a fost unul zguduitor pentru celebrităţile de la Hollywood.Nume mari din lumea filmului şi nu numai s-au stins din viaţă în primele luni din an.Iată cine sunt cei care ne-au părăsit!

Peaches Geldof

Peaches Geldof, scriitoare, prezentatoare TV şi model, a fost găsită moartă luni, la reşedinţa ei din comitatul Kent. După pronunţarea decesului, reprezentanţii poliţiei au declarat că moartea vedetei în vârstă de 25 de ani "nu este considerată suspectă, ci inexplicabilă şi subită".

Peaches Geldof este fiica muzicianului Bob Geldof şi a prezentatoarei de televiziune Paula Yates. Vedeta avea doar 11 ani când mama sa a murit în urma unei supradoze de droguri, în septembrie 2000. Paula Yates a divorţat de Bob Geldof în 1995 pentru a începe o relaţie cu Michael Hutchence, solistul trupei INXS, care a durat până la sinuciderea acestuia, în 1997.

Peaches Honeyblossom Geldof şi-a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, cu o serie de articole pentru revista Elle. A lucrat pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisă pe ITV2. De asemenea, ea a lucrat şi ca model. Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra. Peaches Geldof a mai fost căsătorită cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

Mickey Rooney

Actorul american a decedat pe 6 aprilie la vârsta de 93 de ani. Joseph Yule, alias Mickey Rooney, s-a bucurat de o imensă popularitate între anii '30 şi '40. Decesul actorului s-a produs din cauze naturale.

Mickey Rooney s-a născut la 23 septembrie 1920, în Brooklyn, New York, şi este unul dintre actorii cu cea mai lungă carieră de la Hollywood. În 1938, a primit Premiul Oscar onorific „pentru importanta contribuţie la personificarea spiritului tânăr pe ecran", iar în 1982, obţine Premiul Oscar onorific "pentru 50 de ani de carieră în care a dovedit capacitatea de a interpreta roluri memorabile în diversitatea lor".

A devenit celebru odată cu filmul "Andy Hardy" (1937), în care joacă rolul unui fiu rebel. Filmul va avea 14 continuări până în 1944 şi va prefigura serialul. Acest rol i-a adus un Oscar special pentru "contribuţia semnificativă în personificarea pe ecran a spiritului tinereţii". Actorul devine mai târziu şi regizor, producător, scenarist şi compozitor.

În afara platoului de filmare, actorul a avut o viaţă agitată, căsătorindu-se de opt ori, divorţând de şase ori şi având nouă copii. Prima sa soţie a fost Ava Gardner, o starletă debutantă în 1942 la momentul căsătoriei. Mickey Rooney locuia cu cea de a opta sa soţie, Jan Chamberlin, din 1978.

John Pinette

Actorul american de stand-up comedy, care a apărut şi în serialul Seinfeld, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pittsburgh, Pennsylvania, la începutul acestei luni.

Cauza decesului a fost dată de o embolie pulmonară. Starul în vârstă de 50 de ani se confrunta de mult timp cu probleme la inimă şi ficat. De asemenea, John Pinette a luptat şi cu dependenţa de medicamente, dar a scăpat de acest viciu după ce s-a internat într-o clinică de reabilitare.

John Pinette a devenit celebru atunci când a fost invitat să susţina un turneu alături de Frank Sinatra. De atunci, actorul american a apărut în emisiunea de comedie şi satira a postului Comedy Central, "Shorties Watchin' Shorties". A câştigat şi un American Comedy Award pentru cel mai bun actor de stand-up comedy din anul 1999.

Mary Anderson

Actriţa cunoscută pentru rolul lui Maybelle Merriwether în filmul "Pe aripile vântului" (1939), de Victor Fleming, a decedat la vârsta de 96 de ani, pe 6 aprilie, într-un azil de bătrâni din Burbank, California.

Actriţa a mai jucat în "Barca de salvare/ Lifeboat" (1944), regizat de Alfred Hitchcock, în "Flight Angels" (1940), "Cheers for Miss Bishop" (1941), "The Song of Bernadette" (1942) şi "Destinul doamnei Norris/ To Each His Own" (1946).

Mary Anderson a fost căsătorită cu actorul Leon Shamroy, până la moartea acestuia, în 1974.

L'Wren Scott

Designer şi om de afaceri de succes, L'Wren Scott şi-a pus capăt zilelor la 47 de ani. Partenera cântăreţului Mick Jagger a fost găsită moartă în luna martie în apartamentul ei din Manhattan, în New York. Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că L'Wren Scott a fost găsită spânzurată cu o eşarfă, fără un bilet de sinucidere, dar că nu există suspiciuni că ar fi vorba de o crimă. Liderul formaţiei Rolling Stones a aflat că cea care i-a stat alături timp de zece ani a murit în timp ce se afla în Australia, unde este în turneu cu trupa.

Deşi nu sunt cunoscute încă motivele care au împins-o pe L'Wren Scott la sinucidere, se zvoneşte că aceasta se lupta cu depresia de o lungă perioadă de timp din cauza unor probleme financiare.

Înainte de a deveni un designer vestimentar, iubita lui Mick Jagger a fost un model de succes, având o înalţime de 1,92 metri.
Ţinutele semnate de L'Wren Scott s-au bucurat de aprecierea a numeroase vedete de la Hollywood care le-au purtat în numeroase rânduri pe covorul roşu. Jennifer Lawrence, Amy Adams, Nicole Kidman se numără printre divele care i-au îmbrăcat creaţiile.