Hollywood: 5 vedete care au inspirat cântăreţi. Vezi cine au fost muze!

Dragostea oferă inspiraţie pentru cei aflaţi sub vraja ei. Când suntem îndrăgostiţi, viaţa ne pare mai frumoasă, cântăm mai mult şi scriem poezii. Aşa se întâmplă şi în lumea celor bogaţi şi faimoşi. Iată 5 vedete care au reprezentat surse de inspiraţie în scrierea unor cântece celebre.

Jennifer Love Hewitt, "Your Body is a Wonderland" - John Mayer

Simpaticul cântăreţ John Mayer se poate lăuda că a avut iubirea a numeroase celebrităţi de la Hollywood. După ce i-a dedicat "Your Body is a Wonderland" actriţei Jennifer Love Hewitt în 2002, John a scris o melodie şi pentru Jennifer Aniston

.

Katy Perry, "Cupid's Chokehold" - Travis McCoy

Înainte de a avea o relaţie cu John Mayer sau Russel Brand, Katy Perry a atrăit o frumoasă poveste de dragoste alături de solistul Gym Class Heroes, Travis McCoy. Dragostea pe care i-a purtat-o frumoasei cântăreţe l-a inspirat pe Travis să scrie versurile de la "Cupid's Chokehold", în al cărei videoclip şi-a făcut apariţia şi Katy.

Jessica Simpson, "My Everything" - Nick Lachey

Pe vremea când formau un cuplu, Nick Lachey a scris cântecul "My Everything" inspirat de frumoasa Jessica Simpson. Vedeta a apărut chiar şi în videoclipul piesei.

Jessica Simpson şi Nick Lachey s-au căsătorit în octombrie 2002 şi apoi au avut propriul reality-show pe postul de televiziune MTV, "Newlyweds" ("Proaspat casatoriti"). La trei ani după, în 2005, cei doi au divorţat.

Adam Young, "Enchanted" - Taylor Swift

Deşi nu au recunoscut niciodată că au avut o relaţie, simpatica Taylor Swift i-a dedicat un cântec solistului de la Owl City. Vreme de câteva luni, cei doi şi-au scris numeroase mailuri, însă totul pare să fi rămas doar la stadiul de flirt.

Justin Timberlake, "Dear Diary" - Britney Spears

"Dear Diary" este prima melodie la care Britney a participat în compunerea ei şi a fost inclusă în albumul "Oops, I Did it Again". Despre cântecul ale cărui versuri descriu o poveste de dragoste adolescentină se zvoneşte că îi este dedicat lui Justin Timberlake, cu care vedeta a avut o relaţie.