Hollywood: 5 vedete care au apelat la psiholog pentru a-şi salva relaţia

Salvarea unei căsnicii merită tot efortul. Terapia de cuplu poate salva relaţii ajunse în impas, iar psihologul poate ajuta partenerii să găsească soluţii pentru probleme precum cele de comunicare sau sexuale, dar şi în cele precum gelozia şi infidelitatea. Acestea sunt şi motivele pentru care tot mai multe cupluri apelează la ajutor profesionist. Excepţie nu fac nici vedetele. Iată cine a apelat la psiholog pentru a-şi salva relaţia.

Demi Moore şi Ashton Kutcher

Cei doi s-au îndrăgostit în 2003, pe când ea avea 40 de ani, iar el 25 şi s-au căsătorit în 2005. Doar primii doi ani ai căsniciei au fost feriţi de speculaţii răutăcioase. Ashton a devenit apoi subiectul unor scandaluri în tabloide cu privire la infidelitatea să, iar în curând publicaţiile au speculat că cei doi au o relaţie deschisă. Cei doi au încercat din greu să-şi salveze mariajul şi au participat la şedinţe de terapie de cuplu. Problemele însă nu şi-au găsit soluţionare şi în momentul când Ashton a mărturisit că a înselat-o, actriţa a fost devastată şi a hotarât să divorţeze. În noiembrie 2011, cuplul a anunţat că divorţează.

Kim Kardashian şi Kris Humphries

Doar 72 de zile au rezistat căsătoriţi Kim Kardashian şi Kris Humphries. Însăşi Kim a depus actele de divorţ, încheind astfel una dintre cele mai scurte căsnicii. Cei doi au apelat chiar şi la consiliere, sperând astfel să-şi salveze relaţia. Însă, după doar patru ore petrecute alături de psiholog, cuplul a realizat că în relaţie există prea multe probleme pentru a mai continua. Kim a scris în actele oficiale că despărţirea a apărut din cauza "diferenţelor ireconciliabile".

Madonna şi Guy Ritchie

Madonna şi Guy Ritchie au devenit soţ şi soţie în 2000, nunta având loc într-un castel din Scoţia. După o căsnicie de 8 ani, cei doi au decis să pună capăt relaţiei. Motivele? Madonna s-a plâns că deseori Ritchie o tratează cu indiferenţă în public, bea prea mult alcool şi petrece prea puţin timp cu ea şi cu cei trei copii ai lor. Madonna a apelat chiar la un adept kabbah pe nume Rav Berg pentru a-i ajuta să-şi rezolve problemele. Fără succes însă.

Lindsay Lohan şi Samantha Ronson

Înainte de a se despărţi, Lindsay Lohan şi Samantha Ronson au apelat la un specialist să le consilieze. Cele două au luat această decizie după o criză de gelozie a Samanthei care s-a declanşat când a văzut-o pe iubita sa, Lindsay Lohan, flirtând şi dansând lasciv cu fostul ei iubit, Calum Best. Fără succes însă, despărţirea neputând fi evitată.

Britney Spears şi Kevin Federline

S-au căsătorit în 2004 şi au divorţat trei ani mai târziu. Cei doi au apelat la terapie de cuplu după divorţ, în speranţa de a-şi relua relaţia şi de a-şi putea creşte pe cei doi copii ai cuplului într-o familie unită.