Hollywood: 5 vedete care au apelat la mame surogat pentru a avea copii

În 2011, actorul american Robert De Niro şi soţia lui, Grace Hightower, au devenit părinţii unei fetiţe. Starul este tatăl a şase copii, dintre care trei au fost aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Nu este însă singura vedetă care a ales această metodă.

Infertilitatea este o problemă care afectează milioane de cupluri, dar şi o mare parte dintre celebrităţi. Fie că sănătatea nu le permite, fie că au o vârstă înaintată sau pentru că nu vor să treacă printr-o sarcină, numeroase vedete aleg să aducă pe lume copii cu ajutorul unei mame surogat. Iată 5 dintre acestea!

Giuliana Rancic

După numeroase încercări de a rămâne însărcinată şi după lupta împotriva cancerului la sân, prezentatoarea emisiunii "Fashion Police" a devenit mamă în 2012 cu ajutorul unei mame surogat. Vedeta este căsătorită din 2007 cu omul de afaceri Bill Rancic.

Robert De Niro

La 68 de ani, Robert De Niro a devenit din nou tată cu ajutorul unei mame surogat. Starul şi soţia lui, Grace Hightower, au devenit părinţii unei fetiţe în 2011. Actorul este tatăl a şase copii, dintre care trei au fost aduşi pe lume cu mame surogat.

Angela Bassett

Actriţa şi soţul ei, Courtney B. Vance, au mărturisit că au încercat să aducă pe lume un copil timp de 7 ani, însă fără rezultat. Cei doi au apelat la o mamă surogat care a născut gemeni în 2006, Bronwyn Golden şi Slater Josiah.

Katey Sagal

Vedeta din serialul "Familia Bundy" şi soţul ei, Kurt Sutter, au devenit părinţii unei fetiţe, Esme Louise Sutter, care s-a născut în ianuarie 2007 dintr-o mamă surogat. Actriţa mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu Jack White.

Dennis Quaid

Actorul şi soţia lui, Kimberly Buffington, au devenit părinţii gemenilor Thomas şi Zoe, în noiembrie 2007, cu ajutorul unei mame surogat. Starul mai are un fiu dintr-o căsnicie anterioară cu actriţa Meg Ryan.