Hollywood: 5 vedete care adoră să se îmbrace în bărbaţi

Lady Gaga a făcut show la premiile muzicale MTV Video Music Awards deghizată în bărbat. Însă cântăreaţa nu este singura vedetă care a încercat să treacă de partea sexului tare, chiar dacă doar pentru câteva clipe. Din curiozitate, pentru show sau pentru interpretarea unui rol, iată câteva dintre vedetele care au adoptat un look de macho. Ce credeţi? Sunt sexy?

Lady Gaga, show incendiar la VMA


Sunt puţine transformările pe care controversata cântăreaţă nu le-a experimentat încă de dragul fanilor. La premiile muzicale MTV Video Music Awards care au avut loc pe 28 august, vedeta şi-a început show-ul cu un monolog. Deghizată în bărbat, ea s-a transpus în pielea lui Jo Calderone, alter-ego-ul masculin al lui Gaga, care a apărut şi în clipul piesei "You and I". Rolul jucat de Gaga a ajutat-o să demonstreze tuturor că nu-i lipsesc calităţile actoriceşti. 

 

Katy Perry, un fel de Freddie Mercury care-l are pe vino-ncoa


La aniversarea a 24 de ani, Katy nu şi-a ales o rochie frumoasă prin care să-şi încânte invitaţii şi a optat pentru o ţinută deosebită. Astfel, frumoasa brunetă a ales să intre în pielea unuia dintre idolii săi - Freddie Mercury, solistul trupei Queen. "Freddie Mercury a fost unul dintre artiştii care m-au influenţat cel mai mult în carieră," povestea Katy pentru The Daily Star. "Combinaţia dintre versurile ironice şi atitudinea în genul "I don't give a fuck" a fost o sursă de inpiraţie pentru mine."

Mariah Carey, de la fluturaşi, la atitudine de rapper


Cine şi-ar fi imaginat-o pe delicata artistă în ipostaza de băiat rău? Nu mulţi, cel puţin nu înainte de apariţia videoclipului pentru piesa "Obsessed". Mariah şi-a pus barbă, sprâncene false, perucă şi şi-a ascuns formele feminine de care este atât de mândră şi asta pentru a-şi surprinde fanii. În scenele apărute în videoclip, vedeta a apărut deghizată în rapper, despre care gurile rele spun că ar fi Eminem.

 

Angelina Jolie, femeie şi bărbat extrem de sexy


Nu numai că este cea mai apetisantă femeie din lume, dar nici ca bărbat Angelina nu este de lepădat. Pentru rolul lui Evelyn Salt din filmul "Salt", Angelina a fost nevoită să se transforme în bărbat. Actriţa a reuşit să intre atât de bine în pielea personajului încât, în timpul unei vizite a familiei pe platourile de filmare, Brad, iubitul ei, a refuzat s-o sărute, iar Maddox , unul dintre fiii cuplului, nu a recunoscut-o.

Hilary Swank, un Oscar pentru rolul de bărbat


În filmul "Boys don't cry", Hilary a demonstrat că nu există rol pe care să nu-l poată interpreta. Filmul prezintă povestea Teenei Brandon (Hilary Swank), o tânără care simţindu-se captivă în corpul de femeie face toate schimbările necesare pentru a arăta cât mai masculin şi pentru a putea fi văzută drept un bărbat. Pentru rolul Teenei, Hilary Swank a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.