Hollywood: 5 vedete care adoră să gătească

Îşi permit bucătari celebri şi menajere care să le pregătească tot ce poftesc. Cu toate acestea, sunt vedete care preferă să-şi prepare singure hrana. Şi nu sunt puţine cele care chiar se pricep. Iată câteva dintre celebrităţile care fac minuni în bucătărie.

Lady Gaga ştie să prepare o pizza delicioasă


Nu te aşteptai că simpatica vedetă să se afle pe listă, nu? Ei bine, se zvoneşte că Lady este un adevărat talent în bucătărie. "Zvonurile potrivit cărora am mâini pricepute în bucătărie sunt adevărate. Mă trag dintr-o familie de italieni, aşa că ador să gătesc. Sunt foarte bună când vine vorba de mâncăruri italiene," mărturiseşte artista.

Gwyneth Paltrow găteşte fără carne


Actriţa se consideră o gospodină în stilul celor din anii '50 şi susţine că activităţile culinare o ajută să fie calmă şi fericită. Vedeta chiar şi-a lansat, în urmă cu un an, propria carte de reţete numită "Notes From My Kitchen Table". În cartea sa, Gwyneth recomandă reţete bazate în special pe legume.

Daniel Craig, un bucătar cu experienţă


Înainte de actorie, celebrul actor a lucrat ca bucătar într-un local din Marea Britanie şi poate să pregătească o masă cel puţin 20 de persoane. "Îmi place să gătesc şi asta pentru că am lucrat la bucătărie într-un mic hotel. Nu mă prea descurc când trebuie să gătesc pentru câteva persoane pentru că de obicei pregăteam masa pentru 20 de persoane sau mai mult. Din acest motiv mereu rămân resturi. Să ştii să găteşti este ceva care vine de la sine, cu care te-ai născut înzestrat," povesteşte actorul.

Blake Lively adoră să coacă prăjituri


Ştiai că frumoasa actriţă din Gossip Girl este fată de casă? Ei, află că Blake adoră să petreacă timp în bucătărie şi să gătească, după cum chiar ea afirma: "Nu mă atrag cluburile. Nu mi se pare nimic distractiv în a ieşi în fiecare seară în toate puburile de prin NYC. Mai degrabă stau acasă şi gătesc". În plus, vedeta se poate lăuda şi cu lecţii luate la cea mai prestigioasă şcoală de gătit, Gordon Bleu.

Jennifer Lopez, expertă în salate


Deşi puţini sunt cei care ar fi bănuit calităţile de gospodină ale divei, iată că J. Lo ştie să îşi mulţumească familia. Chiar şi fostul soţ al vedetei a lăudat-o, declarând pentru revista Allure că Jennifer se descurcă foarte bine în bucătărie.