Hollywood: 5 vedete acuzate de furt. Vezi cine sunt infractorii!

Nu sunt perfecte şi de multe ori nu reprezintă un model de urmat. În ciuda averilor impresionante cu care se laudă, vedete au fost prinse călcând strâmb şi acuzate de furt. Iată 5 dintre infractorii Hollywood-ului.

Chris Brown


Nu este la prima abatere. Nu demult, cântăreţul a fost acuzat că a lovit-o pe fosta sa iubită, Rihanna, iar acum câteva zile o femeie din Florida a declarat că vedeta i-a furat telefonul mobil. Întâmplarea a vut loc, potrivit aşa zisei victime, în faţa unui club din Miami, duminica trecută. Dacă va fi dovedită, infracţiunea s-ar clasata drept "furt prin smulgere", potrivit raportului poliţiei.

Christal Spann a declarat că l-a zărit de Brown şi pe rapperul Tyga ieşind dintr-un club şi s-au urcat într-o maşină. Aceasta s-a apropiat pentru a-i face o poză lui Chris Brown, iar acesta a coborât geamul şi i-a smuls telefonul. Cântăreţul nu a fost arestat şi nici pus sub acuzare până în prezent, însă reprezentanţii poliţiei susţin că procuratura pregăteşte un mandat de arestare.

Winona Ryder


Winona este una dintre cele mai cele mai cunoscute cleptomane. Nu doar o dată aceasta a fost prinsă furând din magazine: cosmetice, haine, bijuterii, orice poate fi îndesat în genţi şi scos cu uşurinţă din magazin. Însă actriţa a reuşi să scape de fiecare dată cu avertismente sau cu muncă în folosul comunităţii.

Megan Fox


Cine ar fi crezut că până şi frumoasa Megan are cazier? Ei bine, actriţa a fost prinsă furând pe când era o adolescentă naivă. La doar 15 ani, Megan Fox a fost acuzată de furt dintr-un supermarket celebru, Wal-Mart. De atunci, vedeta nu a mai călcat pe acolo. "Nu ştiu dacă interdicţia pe care am primit-o atunci este pe viaţă, dar nu am mai intrat în Wal-Mart de când am fost prinsă şi condamnată pentru furt. M-au dus la tribunal şi am avut de ales între două pedepse şi am ales să împachetez daruri pentru Crăciun. Cealaltă opţiune ar fi fost să port un anunţ pe care scria că am furat de la Wal-Mart şi să stau timp de trei zile în faţa magazinului," povesteşte Megan.

Lindsay Lohan


Lindsay a primit 120 de zile de închisoare pentru furtul unui colier de 2.500 de dolari în anul 2011. Însă acesta nu este singurul caz în care actriţa a avut de-a face cu poliţie, vedeta având un cazier impresionant.

Madonna


Nici diva nu a scăpat cu imaginea nepătată de scandaluri. Madonna a fost acuzată în urmă cu doi ani de compania de articole vestimentare L.A. Triumph Inc că ar fi furat brandul "Material Girl".