Hollywood: 5 triunghiuri amoroase care au devenit celebre. Află-le poveştile!

Inimii nu-i poţi porunci. Ea nu ţine cont de faptul că esti căsătorit sau într-o relaţie când se îndrăgosteşte. Iar când ochii văd şi inima cere, cu greu poţi rezista tentaţiei. Infidelitatea nu se regăseşte doar printre oamenii obişnuiţi, ci chiar şi la case mai mari, triunghiurile amoroase fiind ceva normal la Hollywood. Iată câteva dintre cele mai celebre.

Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Rupert Sanders

Robert Pattinson şi Kristen Stewart formau nu demult unul dintre cele mai frumoase şi apreciate cupluri, atât pe marile ecrane, cât şi în lumea reală. Însă povestea de dragoste nu e durat prea mult în realitate. Vestea că actriţa Kristen Stewart a călcat strâmb a şocat pe toată lumea. Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. La scurt timp după aflarea veştii despre trădarea iubitei, actorul s-a mutat din casa pe care o împărţea cu iubita lui, iar relaţia s-a sfârşit.

Sandra Bullock, Jesse James şi Michelle Mcgee

În 2010, Sandra Bullock a pus capăt unei căsnicii care a durat cinci ani. Actriţa a intentat divorţ după ce modelul Michelle Mcgee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu Jesse James, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock. Au urmat alte declaraţii ale altor femei care au avut aventuri cu James.

Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver şi Mildred Baena

Uriaş a fost scandalul iscat la aflarea veştii că Arnold Schwarzenegger, actor apreciat, fost guvernator al statului California şi tată model şi-a înşelat soţia şi are un copil cu menajera, Mildred Baena. La aflarea acestei veşti, soţia sa Maria Shriver a intentat divorţ după 25 de ani petrecuţi împreună. Maria Shriver a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul anului 2011, după ce soţul ei a confirmat paternitatea copilului conceput cu menajera. Menajera a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani.

Jennifer Aniston, Brad Pitt şi Angelina Jolie

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie nu a avut un început frumos. Cei doi au devenit un cuplu pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston. Brad a ales să renunţe la 5 ani de căsnicie pentru a fi împreună cu Angelina. Brad şi Angelina s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", iar cei doi au recunoscut că se iubesc în 2005, an în care Jennifer şi Brad au şi divorţat. De atunci, Pitt şi Jolie formează un cuplu cu şase copii, dintre care trei adoptaţi. În aprilie acest an, cei doi au anunţat că s-au logodit şi urmează să se căsătorească.

Mel Gibson, Robyn Moore şi Oksana Grigorieva

Căsnicia de aproape 30 de ani a actorului şi regizorului Mel Gibson cu Robyn Moore s-a încheiat după ce, în 2009, amanta acestuia, Oksana Grigorieva, a rămas însărcinată. A fost unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria Hollywood-ului, Robyn primind jumătate din averea starului, estimată la 850 de milioane de dolari. Nici relaţia actorului cu rusoaica Oksana Grigorieva nu a durat mult, sfârşindu-se cu un scandal imens şi acuzaţii de violenţa domestică şi şantaj din partea Oksanei.