Hollywood: 5 talente incredibile ale vedetelor. Descoperă-le secretele!

Crezi că singurele lor talente sunt să joace în filme sau să cânte? Te înşeli. Marile vedete de la Hollywood deţin aptitudini uimitoare. Justin Bieber, Salma Hayek, Kristen Stewart sunt doar câteva dintre celebrităţile care se pot lăuda cu multe talente. Iată ce ascund!

Salma Hayek

Înainte de a deveni vedeta sexy de azi, Salma era o fetiţă care visa să devină gimnastă olimpică. Talentul i-a fost dovedit în momentul în care a fost acceptată în echipa feminină de gimnastică a Mexicului. Însă tatăl actriţei i-a interzis să mai facă gimnastică şi asta pentru că şi-a dorit ca fiica sa să aibă o copilărie normală. Asta nu a împidicat-o să devină celebră.

Justin Bieber

Cât timp îţi ia să rezolvi un cub Rubik? O oră, o zi sau chiar mai mult? Ei bine, Justin Bieber reuşeşte să potrivească toate culorile acestui cub în doar 84 de secunde. Probabil este unul dintre talentele cu care a cucerit-o şi pe Selena Gomez, nu?

David Arquette

Când te gândeşti la tricotat îţi vine în minte o bunică la gura sobei, nu? Cu greu îţi poţi imagina un bărbat care să fie pasionat de tricotat. Fostul soţ al actriţei Courteney Cox se pricepe de minune să tricoteze.

Geena Davis

Geena Davis nu este doar o actriţa de Oscar, ci are şi alte aptitudini precum cele de arcaş. Vedeta se pricepe atât de bine să mânuiască arcul încât în anul 1999 s-a clasat pe locul 29 din 300 la un concurs.

Kristen Stewart

Simpatica actriţă ascunde şi ea talente nebănuite. Pe lângă milioanele de fani, Twillight a ajutat-o pe Kristen să-şi descopere un nou talent: acela de a jongla.