Hollywood: 5 staruri sexy care au chelit. Cum arătau înainte?

Woody Harrelson, Bruce Willis, Vin Diesel sunt doar câţiva dintre bărbaţii sexy de la Hollywood care au renunţat de bunăvoie sau nu la păr.Iată cum arătau starurile înainte de a-şi pierde podoaba capilară.

Vin Diesel

Ţi-e greu să ţi-l imaginezi pe Vin Diesel cu păr? Ei bine, au fost şi vremuri când actorul avea în locul cheliei strălucitoare de azi păr, mult păr. Potrivit unui interviu acordat de star, Vin a întâmpinat probleme serioase legate de căderea părului în urmă cu mulţi ani şi astfel a decis să se radă.

Woody Harrelson

În serialul care l-a făcut cunoscut "Cheers" (1982-1993), Woody Harrelson a interpretat rolul unui barman şi nu prezenta niciun semn că ar avea probleme cu căderea părului. Însă, în 1992, în "White Men Can’t Jump", starul a purtat o pălărie pe toată durata filmului, menită, posibil, să ascundă începutul de chelie.

Bruce Willis

Este unul dintre cei mai carismatici actori de acţiune, dar şi unul dintre cei mai sexy chelioşi. Înainte de a se căsători cu Demi Moore, în serialul "Moonlighting", Bruce avea capul acoperit de păr negru şi des.

Moby

Celebrul cântăreţ este uşor de recunoscut datorită cheliei sale. Însă nu a fost dintotdeauna chel şi nu a fost alegerea lui. "Adevărul este că am rămas fără păr din cauze genetice, deşi aş prefera să învinovăţesc drogurile, alcoolul şi, de ce nu, munca depusă în timpul concertelor," declara nu demult starul.

John Malkovich

În filmul "Death Of A Salesman" din 1985 putem vedea un John Malkovich tânăr şi cu o frumoasă podoabă capilară, care însă s-a rărit în următorii ani, dispărând total până în 1990.