Hollywood: 5 staruri masculine obsedate de supermodele. Cui îi plac femeile înalte?

O iubită supermodel este visul oricărui bărbat. Nici starurile de la Hollywood nu fac excepţie. Să ai o relaţie cu un supermodel pare să fie la modă printre vedete. Iată 5 bărbaţi celebri obsedaţi de femeile cu picioare lungi care defilează pe marile podiumuri.

Adam Levine

Solistul trupei Maroon 5 adoră femeile înalte şi cu picioare lungi. Înainte de a se logodi în luna iulie a acestui an cu modelul namibian Behati Prinsloo, rockerul în vârstă de 34 de ani a avut relaţii cu numeroase modele de succes, majoritatea defilând pentru Victoria’s Secret. Kelly McKee, Month Janine Habeck, Angela Bellotte, Anne Vyalitsyna sunt doar câteva dintre frumuseţile care l-au cucerit pe cântăreţ.

Leonardo DiCaprio

Actorul în vârstă de 38 de ani se poate lăuda cu o colecţie impresionantă de iubite, aproape toate supermodele. Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Anne Vyalitsyna, Petra Nemcova, Erin Heatherton au în comun nu doar meseria, ci şi faptul că au trecut prin patul celebrului burlac.

George Clooney

Considerat drept cel mai sexy burlac de milioane de femei din întreaga lume, George Clooney se poate lăuda cu un număr impresionabil de femei frumoase şi celebre care i-au trecut prin pat. Lisa Snowdon, Elisabetta Canalis, Stacy Keibler sunt câteva dintre modele cucerite de şarmul actorului.

Diddy (Sean Combs)

Starul a avut alături actriţe, cântăreţe, însă preferatele lui rămân supermodelele. Kim Porter, Emma Heming, Naomi Campbell, Alicia Douvall, Noemie Lenoir, Natassia Malthe sunt frumoasele care au fost îndrăgostite de celebrul cântăreţ.

Johnny Depp

Actorul în vârstă de 50 de ani se bucură de un mare succes printre reprezentantele sexului frumos. Dintre modelele care l-au iubit pe star se numără Kate Moss, Vanessa Paradis, Amber Heard.