Hollywood: 5 staruri Disney care au luat-o razna. Mai sunt un exemplu pentru copii?

Celebritatea este de multe ori copleşitoare pentru purtători, mai ales dacă se instalează la vârste fragede. O mare parte dintre copiii minune care au cunoscut succesul au ajuns pe căi greşite pentru că nu au făcut faţă presiunii. Iată 5 dintre tinerele care au trecut de la roluri în poveşti cu vrăjitori şi staruri pop la videoclipuri vulgare şi dependenţă de droguri şi alcool.

Miley Cyrus

Puştoaica năzbâtioasă din "Hannah Montana" a crescut şi s-a transformat într-o tânără supersexy şi extrem de dezinvoltă. Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei a stârnit critici. Chiar şi fanii lui Miley Cyrus s-au declarat "şocaţi", MTV apreciind momentul ca fiind "mai şocant decât momentul sărutului dintre Madonna, Britney Spears şi Christina Aguilera". Vedeta a dansat provocator îmbrăcată doar într-o bustieră şi bikini de culoarea pielii.

Cu toate acestea, tânăra artistă, în vârstă de 20 de ani, susţine că reacţiile din presă sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", spune Miley Cyrus. La scurt timp după prestaţia de la gala MTV VMA 2013, Miley a şocat din nou în videoclipul piesei Wrecking Ball, unde vedeta apare complet goală. Video-ul pentru melodie a fost regizat de controversatul art director Terry Richardson.

Demi Lovato

Demi Lovato a cunoscut celebritatea atunci când a devenit actriţa principală din serialul "Sonny şi steluţa ei norocoasă" şi pentru rolul din "Camp Rock". În 2010, vedeta a recunoscut că are grave probleme psihice şi că se luptă cu anorexia, toate acestea provocate se pare de despărţirea de unul dintre fraţii Jonas, cu care a avut o relaţie de mai bine de un an. "Am avut practic o cădere nervoasă. Părinţii mei şi managerul mi-au spus că e clar că am nevoie de ajutor şi e cazul să mă opresc puţin. Presiunea era mult prea mare. Era clar ca aveam nevoie de timp şi de ajutor să mă pot lupta cu demonii interiori care mă chinuiau. Aveam prea multe probleme de înfruntat şi trebuia să-mi regăsesc forţele ca să o pot lua de la început" declara Demi. După ce s-a internat într-un centru de reabilitare, tânăra de 21 de ani pare că a lăsat în urmă problemele.

Selena Gomez

Nici Selena Gomez nu mai este fată cuminte. Imaginea vedetei a avut de suferit din cauza relaţiei controversate cu Justin Bieber, zvonurilor despre consumul de droguri şi scandalului iscat de publicarea unor imagini în care actriţa apare în lenjerie intimă.

Lindsay Lohan

Denumită şi "copilul rebel al Hollywood-ului", actriţa în vârstă de 26 de ani a fost prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată decât pentru reuşitele actoriceşti. Viaţa vedetei a fost presărată de probleme provocate de consumul de alcool, de droguri dar şi de dispute cu autorităţile.

Şi-a început cariera la vârste fragede, făcându-şi debutul în showbiz ca model. La 11 ani, Lindsay a jucat în primul ei film, un remake al filmului "The Parent Trap", interpretându-le pe cele 2 surori gemene. Ca şi mulţi alţi actori care şi-au început cariera devreme, Lindsay a fost copleşită de celebritate. Orientarea sexuală, drogurile, alcoolul i-au complicat viaţa vedetei şi au adus-o în atenţia presei de scandal. Până în prezent, Lindsay a ajuns în închisoare de patru ori.

Lee Thompson Young

Actorul Lee Thompson Young, un fost star al serialelor Disney, cunoscut în special pentru rolul principal pe care l-a interpretat în serialul "The Famous Jett Jackson", s-a sinucis la vârsta de 29 de ani, la Los Angeles. Actorul a fost descoperit mort în locuinţa sa din cartierul North Hollywood la sfârşitul lunii august, după ce colegii săi din distribuţia serialului "Rizzoli & Isles", produs de postul TNT, au alertat autorităţile, spunând că actorul nu s-a prezentat la filmări.

Young a devenit cunoscut cu rolul Jett Jackson, pe Disney Channel, într-un serial despre un tânăr actor care filmează un serial fictiv în Carolina de Nord. Young a jucat apoi roluri principale în filmul "Friday Night Lights", din 2004, şi în alte câteva seriale de televiziune, precum "South Beach".