Hollywood: 5 staruri care au copii nelegitimi. Cum au ajuns în această situaţie?

Jack Nicholson se numără printre cei mai afemeiaţi actori, despre care se zvoneşte chiar că s-a confruntat cu dependenţa sexuală. Aceste "obiceiuri" au lăsat urmaşi pentru marele actor. Însă Jack Nicholson nu este singurul bărbat celebru care are copii în afara căsătoriei. Lumea celor bogaţi şi faimoşi este plină de tentaţii şi sunt puţini cei care le rezistă. Iată 5 dintre starurile care, în urma unor aventuri amoroase scurte, au devenit tătici. 

Jack Nicholson

La 76 de ani, Jack Nicholson se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea actoriei, dar şi cu un număr mare de femei frumoase care i-au trecut prin pat. Câteva dintre acestea l-au făcut şi tătic pe marele actor. Însuşi avocatul lui Jack a recunoscut că starul are 4 copii nelegitimi.

Arnold Schwarzenegger

După 25 de ani de căsncie, starul a reuşit să-şi şocheze atât familia cât şi fanii când a anunţat că are un copil cu servitoarea. Însă se pare că acesta nu este singurul copil pe care Arnold Schwarzenegger îl are în afara căsniciei. Actriţa britanică Jane Seymour, vecină cu Arnold în Malibu, California, susţine că actorul mai are alţi doi copii născuţi în afara căsătoriei sale cu Maria Shriver.

Hugh Grant

Hugh Grant are un al treilea copil, în urma unei relaţii secrete pe care actorul britanic a avut-o cu producătoarea TV suedeză Anna Elisabet Eberstein. Hugh Grant mai are o fiică, Tabitha, în vârstă de doi ani, şi un fiu, Felix, în vârstă de 13 luni, cu fosta lui iubită Tinglan Hong. Fiul său cu Anna Elisabet Eberstein s-a născut în septembrie 2012, cu doar trei luni înainte de venirea pe lume a lui Felix.

"Cele două femei erau însărcinate cu copiii lui Hugh în acelaşi timp. A fost un aranjament neobişnuit", a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

Eddie Murphy

În 2006, actorul s-a despărţit de Mel B., fostă membră a trupei Spice Girls, când aceasta era însărcinată în cinci luni. Întrebat atunci, de presă despre copil, actorul a declarat că nu îl recunoaşte ca fiind al lui. Vedeta însă l-a dat în judecată şi l-a obligat să facă testul de paternitate, dovedind astfel că el este tatăl copilului. Procesul s-a încheiat în 2009, iar actorul este obligat să plătească lunar 51.000 de dolari, până când fiica sa, Angel Iris, va împlini vârsta de 22 de ani.

Anthony Quinn

Regretatul actor Anthony Quinn, devenit celebru datorită rolului din filmul "Zorba grecul", a avut 13 copii: 10 rezultaţi în urma celor trei căsătorii şi 3 care au venit pe lume în urma unor aventuri amoroase. Toţi moştenitorii nelegitimi sunt băieţi.