Hollywood: 5 săruturi scandaloase

Sărutul, atingerea senzuală a buzelor, reprezintă o metodă de răsfăţ între îndrăgostiţi prin care îşi exprimă sentimentele. Însă săruturi pasionale apar, mai rar ce-i drept, şi între mamă şi fiu, soră şi frate, tată şi fiică. Iată 5 dovezi nefireşti şi aproape incestuoase de iubire între vedete.

Stephanie Seymour, sărut pasional cu fiul ei

Fotografii care o prezintă pe frumoasa Stephanie Seymour sărutându-se pasional cu fiul ei au făcut înconjurul lumii în ultima săptămână, ridicând multe semne de întrebare cu privire la natura relaţiei celor doi. Mama, 42 de ani, şi fiul, 17 ani, se sărută strângându-se în braţe ca doi ]ndrăgostiţi, el cu o mână pe sânul ei, iar ea trăgându-l cu putere spre ea. Cei doi au fost surprinşi pe când erau în St. Barths, într-o vacanţă. Stephanie Seymour a fost model pentru Victoria's Secret şi Sports Illustrated.

Steven Tyler demonstrează că iubirea părintească nu are limite

Steven a arătat că între el şi frumoasa sa fiică, Liv Tyler, există o legătură specială când, pe covorul roşu la premiera filmului "Super", acesta a sărutat-o cu patimă... pe buze. Fie că sărutul a fost făcut sub un impuls de moment, fie că a fost pentru show, gestul celor doi i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi. Şi nu numai.

Britney Spears, show lesbi cu Madonna

Sărutul dintre Madonna şi Britney Spears, care a avut loc pe scena evenimentului MTV VMA 2003, a fost desemnat "cel mai mediatizat sărut din ultimii 10 ani în Marea Britanie" într-un top realizat de Selfridges. Şi nu degeaba. Două dive extrem de sexy care împărtăşesc un sărut nu este ceva ce vezi în fiecare zi.

Britney a încercat să repete această experienţă şi cu frumoasa Rihanna la premiile Billboard care au avut loc anul acesta în Las Vegas. Însă spectatorii susţin că "spectacolul" nu se ridică la nivelul celui oferit de Britney şi Madonna. Cu toate acestea, sărutul cu Rihanna i-a făcut pe cei din public să aplaude frenetic.

John Travolta, homosexual sau bisexual?

Zvonurile pe tema orientării sexuale ale actorului circulă de mulţi ani la Hollywood. În 2010, Travolta a fost fotografiat în timp ce săruta, pe gură, un bărbat. Revista National Enquirer susţine faptul că Travolta ar fi chiar bisexual, ca multe vedete de la Hollywood. Acum şase ani, John a fost acuzat de hărţuire sexuală de către un alt bărbat, un artist din Beverly Hills, iar la decernarea premiilor Festivalului de Film de la Santa Barbara, Travolta l-a sărutat pe gură, pe scenă, în faţa tuturor, pe Kirk Douglas

Angelina Jolie, sărut ca între fraţi

Relaţia dintre Angelina şi fratele ei mai mare, James Haven Voight, este una nonconformistă, acest fapt fiind demonstrat de sărutul pe care cei doi l-au avut în public în urmă cu câţiva ani. Pare mai mult decât un sărut frăţesc, nu?