Hollywood: 5 relaţii "incestuoase". Află cele mai ciudate poveşti!

Dragostea este oarbă. Acesta este şi motivul pentru care de multe ori cuplurile se formează din parteneri nu tocmai potriviţi. Iar acest lucru nu se întâmplă doar în rândul oamenilor obişnuiţi, ci şi în lumea strălucitoare a vedetelor. Iată 5 relaţii din lumea celor celebri şi bogaţi care nu sunt privite cu ochi buni.

Fiica lui Whitney Houston se iubeşte cu fratele ei

Bobbi Kristina, fiica de 19 ani a cântăreţei Whitney Houston, a anunţat recent că s-a logodit cu fratele ei, Nick Gordon (22 de ani). Nick Gordon este fiul adoptat Whitney Houston, cei doi crescând împreună, ca frate şi soră, deşi Whitney nu l-a înfiat cu acte pe Nick. Se zvoneşte chiar că Nick ar fi chiar fiul natural al cântăreţei, născut dintr-o relaţie de dinainte de căsătoria cu Brown. Familia cântăreţei nu este de acord cu povestea de dragoste dintre cei doi. "Ce fac ei e incest", a declarat Cissy Houston, bunica lui Bobbi Kristina, la scurt timp după ce a auzit vestea logodnei.

Mai multe ziare şi site-uri online au lansat deja zvonul că tânăra este însărcinată, iar tatăl acesteia, Bobby Brown, confirmă că Bobbi aşteaptă un copil cu fratele vitreg.

Morgan Freeman, relaţie amoroasă cu nepoata

Se zvoneşte că relaţia de dragoste dintre actorul în vârstă de 75 de ani şi E’Dena Hines, în vârstă de 30 de ani, a început încă de pe vremea când aceasta era adolescentă. Această informaţie a ieşit la iveală odată cu divorţul actorului de soţia sa, Myrna, în 2007. E’Dena este nepoata primei sale soţii, Jeanette Adair Bradshaw, şi a fost crescută de Morgan şi Myrna de când aceasta era foarte mică. "Myrna a declarat că E'Dena i-a povestit că atunci când era adolescentă, ea şi Morgan au ieşit la cină, acasă la un prieten. Amândoi au băut, iar când s-au întors acasă, Morgan a încercat să facă sex cu ea. S-au oprit însă la timp", a declarat o sursă pentru tabloidul american National Enquirer.

Morgan Freeman a apărut în compania tinerei E’Dena Hines la mai multe evenimente mondene. Deseori acesta a fost văzut ţinându-şi nepoata de mână, părând foarte apropiaţi. Anul acesta, într-un interviu acordat unui cotidian, Morgan Freeman a negat toate zvonurile apărute şi a adăugat că l-au indignat articolele în care se spunea că el şi nepoata lui ar avea gânduri de căsătorie.

Woody Allen s-a căsătorit cu fiica adoptivă

Una dintre cele mai scandaloase poveşti de dragoste îi are drept protagonişti pe regizorul Woody Allen şi fiica sa adoptivă. Actriţa Mia Farrow a pus capăt căsniciei cu Woody Allen după ce a descoperit că acesta avea o aventură cu fiica sa adoptivă în vârstă de 22 de ani. După ce s-a despărţit de Mia Farrow în 1992, Woody Allen a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi ca femeie, aceasta fiind cu 35 de ani mai tânără decât el. Allen şi Previn s-au căsătorit pe 24 decembrie în 1997. De atunci, cei doi au adoptat două fetiţe pe care le-au numit Bechet şi Manzie.

Stephanie Seymour îşi sărută pasional fiul

La începutul anului 2011 un set de fotografii cu fostul model, Stephanie Seymour, şi fiul acesteia au scandalizat o lume întreagă. Fotografiile o arătau pe frumoasa Stephanie sărutându-se pasional cu fiul ei, Peter Brant Jr. Nu numai că au făcut înconjurul lumii în timp record dar au şi iscat zvonuri cu privire la natura relaţiei celor doi. Mama, 42 de ani, şi fiul, 17 ani, se sărutau strângându-se în braţe ca doi îndrăgostiţi, el cu o mână pe sânul ei, iar ea trăgându-l cu putere spre ea. Cei doi au fost surprinşi pe când erau în St. Barths, într-o vacanţă. Stephanie Seymour a fost model pentru Victoria's Secret şi Sports Illustrated.

Angelina Jolie, dovadă de iubire nefirească

Relaţia dintre fraţi este cu totul şi cu totul specială. Însă relaţia dintre Angelina şi fratele ei mai mare, James Haven Voight, este una nonconformistă, acest fapt fiind demonstrat de sărutul pe care cei doi l-au avut în public în urmă cu câţiva ani. Zvonurile legate de relaţia incestuoasă dintre cei doi au fost întărite şi de dorinţa celor doi de a adopta un copil împreună.