Hollywood: 5 pretenţii extreme ale divelor când sunt la muncă. Află-le dorinţele!

Vedetele sunt răsfăţate, iar pretenţiile pe care le au întrec de multe ori orice imaginaţie a omului de rând. Dar pentru că sunt iubite de milioane de fani, iar prezenţa lor este dorită în multe ţări, organizatorii se dau peste cap pentru a le îndeplini orice dorinţă, indiferent de cât este de extravagantă.

Lady Gaga îşi cară televizorul personal în turnee

Lady Gaga îşi cunoaşte adevărata valoare astfel că nu se zgârceşte cu pretenţiile la concerte. Potrivit reprezentaţilor Emagic, organizatorii concertului de la Bucureşti, artista a cerut ca în backstage să îi fie asigurată o atmosferă ca acasă. Astfel, cântăreaţa îşi aduce în turnee televizorul personal şi îi va fi pusă la dispoziţie o conexiune la o reţea de televiziune prin satelit. În plus, Gaga a cerut instalarea unei reţele de internet de mare viteză, pentru a se afla în permanentă legatură cu fanii săi.

Artista are mare grijă de sănătatea sa. Din acest motiv nutriţionistul personal al divei este nelipsit de lângă aceasta. El se ocupă ca vedeta să nu depăşească un anumit număr de calorii şi îi va pregăti salate, fripturi la grătar şi peşte.

Madonna cere sterilizarea cabinei după fiecare concert

Diva se află printre cele mai mofturoase vedete. Madonna cere ca, după fiecare spectacol pe care îl face, cabina sa să fie sterilizată. Motivul? Artista se teme că fanii ar putea să-i fure mostre din ADN.Se zvoneşte că Madonna a angajat chiar şi o echipă care să se ocupe de această treabă, astfel încât nicio mostră de păr, piele sau salivă să nu rămână în cabina pe care o foloseşte la fiecare concert.

De asemenea, potrivit unui organizator al unui concert al Madonnei, doar persoanele foarte apropiate cântăreţei sunt lăsate să stea în culise. Vedeta se teme de eventuale camere video ascunse, care ar putea să-i surprindă secretele.

Sharon Stone a cerut vilă cu 5 dormitoare

Vedeta care se află pentru câteva luni la noi în ţară pentru a filma "What about love" a avut numeroase pretenţii, susţin organizatorii. Pentru că şi-a adus întreaga familie, dar şi angajaţi, diva a cerut o vilă mare. "Nu a fost simplu să găsim o casă cu cinci dormitoare, aşa cum a cerut, dar am rezolvat. I-am găsit vedetei o vilă foarte frumoasă, în zona Pipera", a declarat pentru Libertatea, Bogdan Moncea, directorul de la Castel Film.

Vila a fost dotată cu aer condiţionat, plasme, DVD-uri, internet, fructe, flori naturale, dar şi o menajeră şi un bucătar care să fie tot timpul la dispoziţia sa, ambii cunoscători ai limbii engleze.

Beyonce vrea o temperatură constantă de 26 de grade în apartament

Vedeta are şi ea, la fiecare concert, o serie de cerinţe care îi fac şederea mai uşoară. Cântăreaţa insistă ca apartamentul în care este cazată să aibă o temperatură constantă de 26 de grade. În plus, în apartament trebuie să se găsească o masă mare acoperită cu faţă de masă albă pentru livrarea preparatelor culinare, patru prosoape albe în baie, lumânări cu parfum de trandafir, carne de pasăre condimentată cu usturoi proaspăt şi ardei cayenne, broccoli la aburi, fasole verde uşor condimentată şi spanac gătit tot la aburi.

Leona Lewis face meniul pentru cei din staff

Deşi era cunoscută drept o vedetă cu picioarele pe pământ, Leona Lewis a început să aibă pretenţii de divă. Astfel că, aflată într-un turneu în Marea Britanie, vedeta le-a interzis celor din staff-ul său să mănânce altceva în afară de ceea ce le permite ea.

Pentru că este vegetariană convinsă, cântăreaţa le-a interzis acestora să consume pe toată durata turneului orice preparat alimentar pe bază de carne. Cei din staff-ul vedetei nu au avut dreptul să îşi aducă propria mancare şi au fost obligaţi să consume doar preparatele bucătarului vedetei.