Hollywood: 5 poveşti de dragoste cu sfârşit tragic

Îndrăgostiţii cred că nimeni şi nimic nu le poate strica fericirea. Trist este că acest fapt nu este tocmai adevărat. Nu sunt puţine poveştile de dragoste cu final trist sau chiar tragic. 39 de ani de iubire, respect şi devotament aveau să se încheie pentru Patrick Swayze şi soţia sa, Niemi, în ziua în care cancerul l-a răpit pe actor din braţele iubitei. Ca acest caz sunt multe altele. Amintim 5 din viaţa celebrităţilor de la Hollywood.

Cancerul a încheiat 39 de ani de căsnicie dintre Patrick Swayze şi Lisa Niemi


El avea 19 ani, iar ea 14. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit şi şi-au jurat iubire veşnică. Au urmat apoi 39 de ani de căsnicie, în care şi-au fost alături la bine şi la greu. Începând cu moartea tatălui lui Patrick, în 1982, care l-a împins pe actor în patima băuturii, continuând cu sinuciderea surorii lui, Vicky, 1994, şi cu accidentul aviatic al starului din 2000, până la diagnosticul tragic de cancer pancreatic pe care l-a primit la începutul anului 2008 şi care, în septembrie 2009, i-a despărţit.

Amy Winehouse a murit în ziua în care trebuia să se căsătorească


Amy Winehouse plănuia să se căsătorească cu iubitul său, Reg Traviss, chiar în ziua în care a decedat. Potrivit regizorului Reg Traviss, cei doi erau hotărâţi să facă pasul cel mare chiar pe data de 24 iulie.

"Am avut întâlniri sâmbătă de dimineaţă, chestii normale. Am fost să mă tund, să-mi aleg pantofii şi costumul pentru nuntă. M-am gândit că este puţin ciudat că nu a telefonat. Când am plecat de la stilist am văzut că aveam un apel nepreluat de la agentul ei de pază. Când am ajuns la birou l-am sunat pe bodyguard, care mi-a spus că s-a întâmplat ceva groaznic. Am lăsat totul baltă şi am plecat într-un suflet,"
povesteşte iubitul artistei, citat de The Sun.

Deşi nu s-au stabilit exact cauzele decesului, tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse, crede că Amy a murit din cauza deselor cure de dezintoxicare.

Soţul actriţei Brittany Murphy nu a mai vrut să trăiască după decesul soţiei


După ce actriţa a fost găsită moartă în locuinţa sa, pe 20 decembrie 2009, soţul ei, Simon Monjack, a urmat-o pe 24 mai, după aproape jumătate de an de la pierderea care i-a marcat definitiv viaţa. "Lumea mea s-a sfârşit ieri", declara Monjack după decesul soţiei sale. Agonia a durat cinci luni, pentru ca apoi soacra să-l găsească zăcând inconştient în dormitor. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitate, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul scenaristului de 39 de ani.  

Andy Whitfield a murit în braţele soţiei la doar 39 de ani


Avea 39 de ani, o carieră în plin avânt şi o familie frumoasă. "Războinicul nostru frumos", după cum îl alinta soţia şi cei doi copii, a murit în braţele iubitei, după 18 luni de luptă cu cancerul. Gladiatorul trac Spartacus din serialul "Spartacus: Blood and Sand" face parte dintre victimele limfomului non-Hodgkin.

"Într-o dimineaţă de Sydney frumoasă şi însorită, înconjurat de familie, în braţele iubitei sale soţii, frumosul şi tânărul nostru luptător Andy Whitfield a pierdut lupta de 18 luni cu limfomul non-Hodgkin", a declarat Vashti Whitfield, soţia actorului, într-un comunicat. Acum 18 luni, tânărul actor fusese anunţat că suferă de cancer limfatic şi, în ciuda tuturor tratamentelor cumplite pe care le-a făcut, nu a putut întârzia sfârşitul.

Stephen Gately şi-a avut iubitul alături până în ultima clipă


Membrul trupei Boyzone a fost găsit decedat, în 2009, într-o cameră de hotel din Mallorca, acolo unde era în vacanţă alături de iubitul său, Andrew Cowles. În ciuda efortului făcut de partenerul lui de viaţă ca să-l readucă în simţiri, nu s-a mai putut face nimic. "Familiei i s-a spus că cel mai probabil Stephen a băut peste masură, a vomitat în somn şi s-a înecat. A fost un accident teribil", a declarat un apropiat al cântăreţului, citat Times Live.

Stephen se pare că totuşi a avut ce şi-a dorit: iubitul alături până la moarte. Andrew Cowles a explicat presei cum a fost obligat de partenerul de viaţă să semneze un contract prenupţial prin care se obliga să-l iubească pe Stephen până la moarte.