Hollywood: 5 noi cupluri formate în 2013. Vezi cine cu cine se mai iubeşte!

Dragostea nu durează foarte mult la Hollywood. Sunt foarte rare cuplurile celebre care rezistă în timp. Astfel că în rândul celor bogaţi şi faimoşi mereu este o goană după noi parteneri, cupluri noi formându-se zilnic. Iată 5 dintre cele mai noi perechi!

Sursă foto: Hepta

Britney Spears şi David Lucado

După ce la începutul anului anunţa despărţirea de logodnicul ei, Jason Trawick, alături de care a fost doi ani şi jumătate, Britney este din nou îndrăgostită. În ultima lună, cântăreaţa în vârstă de 31 de ani a fost văzută frecvent alături de noul ei iubit, David Lucado (27 de ani), de profesie avocat.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

Liv Tyler

La 5 ani după divorţul de tatăl fiului ei, Milo, fiica solistului Aerosmith şi-a găsit un nou partener. Liv Tyler a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat misterios, cei doi fiind însoţiţi într-o plimbare de fiul actriţei.

Liv Tyler este fiica lui Steven Tyler şi a fostului model Bebe Buell. A devenit cunoscută ca actriţă cu rolul din "Stealing Beauty" (1996), de Benardo Bertolucci, iar în 1998 a jucat alături de Bruce Willis în "Armageddon". Actriţa are un fiu din căsnicia cu rockerul britanic Royston Langdon. Cei doi s-au despărţit în 2008.

Tiger Woods şi Lindsey Vonn

Doi sportivi de succes, jucătorul de golf Tiger Woods şi schioarea Lindsey Vonn, au recunoscut că au o relaţie. "Am postat câteva fotografii cu Lindsey şi cu mine pe Facebook. S-a întâmplat ceva minunat, am întâlnit-o pe Lindsey Vonn. Am fost prieteni de mai mult timp, dar în ultimele luni ne-am apropiat şi acum locuim împreună. Mulţumim pentru sprijin şi pentru că ne respectaţi viaţa privată. Vrem să ne continuăm relaţia ca un cuplu obişnuit şi să ne continuăm şi vieţile de sportivi", a scris Tiger Woods pe pagina proprie de Facebook.

Geri Halliwell şi Anton Kaszubowski

Cântăreaţa britanică în vârstă de 40 de ani are un nou iubit, magnatul rus Anton Kaszubowski. Cei doi s-au cunoscut cu câteva zile înainte de Crăciun şi au petrecut apoi o vacanţă romantică la Roma. După ce au revenit în Marea Britanie, Geri şi Anton Kaszubowski au fost văzuţi luând masa de câteva ori împreună, la Londra, iar apoi au mers la o partidă de vânătoare într-o zonă rurală din comitatul Berkshire.

Printre foştii iubiţi ai cântăreţei Geri Halliwell se numără câţiva bărbaţi celebri, precum Robbie Williams, Chris Evans şi Russell Brand.

Tom Cruise şi Olga Kurylenko

La aproape un an de la divorţul de Katie Holmes, actorul în vârstă de 50 de ani face noi cuceriri la Hollywood. Tom Cruise are o relaţie cu ucraineanca Olga Kurylenko, de 33 de ani. Actriţa filmează alături de Tom într-o nou producţie, "Oblivion" (2013). Cei doi au fost surprinşi de câteva ori luând cina, iar surse apropiate actorului susţin că Tom este foarte îndrăgostit.