Hollywood: 5 "moşi" virili

Sunt celebri, bogaţi şi extrem de fertili, în ciuda vârstei înaintate. Rod Stewart, Mel Gibson, Julio Iglesias sunt doar câteva exemple de bărbaţi care au devenit taţi după vârsta de 50 de ani.

Rod Stewart, tătic cu vârstă de bunic

În mod sigur, Rod Stewart face parte dintre cei mai vârstnici tătici. La 66 de ani cântăreţul britanic a devenit în februarie anul acesta tată pentru a opta oară. Bebeluşul, al cărui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului Rod Stewart şi Penny Lancaster. Rod a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland.

Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost dată spre adopţie.

Julio Iglesias, tătic la 63 de ani

În anul 2007, când cântăreţul avea vârsta de 63 de ani, soţia sa, Miranda Rijnsburger, a dat naştere celui de-al optulea copil al vedetei. Julio Iglesias, în vârstă de 67 de ani, formează un cuplu cu fostul manechin olandez Miranda Rijnsburger din anul 1990. Cuplul mai are patru copii: Miguel Alejandro, Rodrigo şi gemenele Victoria şi Cristina. De asemenea, Iglesias are trei copii din mariajul cu filipineza Isabel Preysler, printre care şi celebrul cântăreţ de muzică pop Enrique Iglesias.

Se pare însă că Julio are pe cine moşteni. Tatăl lui Julio Iglesias a avut un copil la vârsta de 88 de ani şi a murit, în 2005, la vârsta de 90 de ani.

Mel Gibson, tată pentru şase băieţi şi două fete


Celebrul actor australian a devenit tată pentru a opta oară la 53 de ani când iubita sa de atunci, Oksana Grigorieva, a născut o fetiţă. Gibson mai are şapte copii (şase băieţi şi o fată), cu fosta lui soţie, Robyn. Şi Oksana mai are un fiu, Alexander, cu fostul ei iubit, actorul Timothy Dalton.

Bryan Adams, copil cu asistenta personală


Cântăreţul a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 51 de ani, după ce asistenta lui personală, Alicia Grimaldi, a născut o fetiţă, la sfârşitul lunii aprilie a acestui an. Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni.

Kevin Costner, de şapte ori tătic


Anul trecut, starul în vârstă de 55 de ani, a devenit pentru a şaptea oară tată, după ce soţia sa, Christine, a născut cel de-al treilea copil al cuplului. Christine şi Kevin mai au împreună doi băieţi. Actorul este tată şi pentru trei copii din mariajul anterior cu o colegă din facultate. În plus, mai are un copil, Liam, dintr-o relaţie cu Bridget Rooney.