Hollywood: 5 mame celebre care se îmbracă la fel ca propriii copii

Mămicile cochete de la Hollywood adoră să-şi răsfeţe odraslele şi să le îmbrace în haine semnate de designeri celebri. Nu de puţine ori, vedetele nu rezistă tentaţiei de a-şi asorta ţinutele cu cele ale copiilor. Iată 5 mame care obişnuiesc să se asorteze cu proprii copii când ies la plimbare.

Sursă foto: Hepta

Alessandra Ambrosio

Micuţa Anja Mazur pare că moşteneşte nu doar frumuseţea mamei, celebrul îngeraş brazilian de la Victoria' Secret Alessandra Ambrosio, ci şi eleganţa acesteia. Deşi are doar 5 ani, Anja este obişnuită cu bliţurile aparatelor de fotografiat şi pare să fie mereu pregătită pentru a întâmpina paparazzi în ţinute cochete.

Selma Blair

Actriţa în vârstă de 40 de ani este mămică de băiat. Mândră nevoie mare de feciorul ei, Selma este foarte atentă la ţinutele lui Arthur atunci când îl scoate la plimbare. Vedeta recunoaşte că nu se poate abţine să aleagă haine asemănătoare pentru ei doi.

Katie Holmes

Suri Cruise este cunoscută drept una dintre cei mai cochete fetiţe de la Hollywood, o divă în devenire. Cu o garderobă care poate stârni invidia oricărei domnişoare, Suri poartă mereu haine ale unor case celebre de modă.

January Jones

Xander este un băieţel extrem de norocos pentru că are o mamă celebră care este în stare de orice pentru ca puiului ei să nu-i lipsească nimic. În plus, actriţa se asigură ca la fiecare apariţie în public, micuţul ei să atragă toate privirile.

Amy Adams

Aşa mamă, aşa fiică. Frumoasa actriţă în vârstă de 38 de ani este mama unei fetiţe, Aviana, care pare că-i moşteneşte atât frumuseţea, cât şi preferinţele vestimentare.