Hollywood: 5 idoli ai adolescenţilor din anii '90 care au devenit staruri sexy

Am crescut împreună, am visat să fim ca ei, iar acum admirăm marile vedetele în care s-au transformat. Iată 5 dintre idolii adolescenţilor din anii '90 care au devenit staruri sexy.
 

Joseph Gordon-Levitt

L-am îndrăgit în serialul "3rd Rock from the Sun - A treia planeta de la Soare" (1996) şi i-am urmărit transformarea dintr-un băiat simpatic în adolescent. Acum, la 32 de ani, Joseph Gordon-Levitt se numără printre cei mai sexy actori de la Hollywood. Înzestrat şi cu talent din plin, actorul a jucat în numeroase filme care s-au bucurat de mare succes la public. "Looper", "The Dark Knight Rises / Cavalerul Negru: Legenda renaşte", "Lincoln", "Premium Rush", "500 Days of Summer" sunt doar câteva dintre lungmetrajele în care poate fi urmărit. 

Katie Holmes

Cu mult înainte de a deveni soţia lui Tom Cruise, Katie Holmes ne cucerea cu rolul din serialul "Dawson's Creek" din 1998. Înzestrată cu frumuseţe naturală şi talent, Katie Holmes a reuşit să se facă remarcată la Hollywood.

Mark-Paul Gosselaar

Câte dintre voi nu aţi fost îndrăgostite de simpaticul Zack Morris din serialul "Salvaţi de Clopoţel/ Saved By the Bell"? Acum, la 39 de ani, starul este tatăl a trei copii şi, din 2012, este căsătorit cu Catriona McGinn.

Alyson Hannigan

A devenit cunoscută datorită rolului din serialul celebru "Buffy the Vampire Slayer", în 1997. Anul următor a fost aleasă pentru a juca în "American Pie", iar apoi au urmat numeroase roluri de succes în filme precum "How I Met Your Mother" sau "Love, Wedding, Marriage".

Joey Lawrence

Pentru Joey Lawrence, trecerea timpului a însemnat o mare transformare. În 1993, actorul cucerea cu părul bogat şi fizicul frumos lucrat. Astăzi, la 37 de ani, starul a renunţat la plete, însă rămâne unul dintre cei mai sexy actori.