Hollywood: 5 gravide din 2013 care arată bine. Vezi cine va deveni mamă!

Tot mai multe vedete pun cariera pe locul doi şi aleg să devină mame. Anul 2013 a început în forţă, multe femei celebre anunţându-şi cu mare tam-tam sarcina. Iată 5 dintre cele mai sexy vedete care vor deveni mame în acest an.

Foto: Hepta

Kim Kardashian

Kim Kardashian şi Kanye West vor deveni părinţii unei fetiţă anul acesta, în luna iulie. Starleta a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Vedeta de televiziune în vârstă de 32 de ani şi rapperul Kanye West, 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012.

Anul trecută, starleta americană a fost desemnată drept vedeta cu cel mai frumos posterior din lume, în urma unui sondaj realizat de revista ZOO. Formele apetisante sunt cele care i-au adus celebritatea dar şi o avere frumoasă. Kim s-a lansat cu ajutorul unei filmuleţ porno. În 2010 a fost desemnată cea mai bine plătită vedetă de reality-show-uri, fiind starul serialului "Keeping up with the Kardashians", scoate linii vestimentare, zeci de parfumuri, scrie cărţi.

Fergie

Solista grupului The Black Eyed Peas a anunţat în luna februarie a acestui an, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului format din Fergie şi Josh Duhamel. "Vom fi trei: Josh, eu şi bebeluşul!", a scris artista americană. Ea a postat şi o fotografie în care apare alături de soţul ei, actorul Josh Duhamel.Fergie şi Josh Duhamel sunt căsătoriţi din anul 2009.

Fergie, pe numele său real Stacy Ferguson, s-a alăturat grupului The Black Eyed Peas în anul 2002, alături de care a înregistrat cel de-al treilea material discografic al trupei, "Elephunk", un disc care a avut un succes comercial deosebit.

Rachel Wood

Actriţa în vârstă de 25 de ani şi soţul ei, actorul Jamie Bell, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în vara aceasta.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 25 de ani, are o relaţie cu Jamie Bell, 26 de ani, din 2005. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" şi, deşi şi-au făcut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despărţit după un an. Cei doi şi-au reluat relaţia în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în octombrie.

Jessica Simpson

Cântăreaţa şi actriţa americană a rămas din nou însărcinată, la doar şapte luni după naşterea primului ei copil. Fiica ei, Maxwell Drew, s-a născut pe 1 mai anul trecut, iar tatăl fetiţei este fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, cu care Jessica Simpson este logodită şi cu care are o relaţie din mai 2010.

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, a slăbit circa 26 de kilograme după naşterea fiicei sale şi, potrivit presei, nu ar fi plănuit să rămână din nou însărcinată.

Jenna Dewan

Actriţa în vârstă de 32 de ani este însărcinată cu primul copil al cuplului, Jenna Dewan şi Channing Tatum.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, în timpul filmărilor la pelicula "Step Up" şi au ajuns la altar pe 11 iunie 2009, la Malibu.