Hollywood: 5 fete bune care s-au transformat în fete rele. Află-le poveştile!

Celebritatea afectează şi transformă personalitatea vedetelor. De la fete cuminţi, care erau văzute drept un exemplu de părinţii adolescenţilor din întreaga lume, s-au transformat peste noapte în fete "rele", cu atitudine şi ţinete obraznice. Iată 5 vedete ale căror evoluţii ne-au surprins.

Miley Cyrus

Hannah Montana nu a rămas decât o amintire pentru fanii Disney. Acum, Miley Cyrus s-a trasnformat într-o tânără extrem de sexy, care la doar 19 ani s-a logodit.

Transformarea vedetei a început cu schimbarea coafurii, schimbare care a şocat mii de fani. Miley a renunţat la pletele frumoase de copilă şi a optat pentru o frizură punk. "Niciodată nu m-am simţit mai bine ca acum. Asta sunt eu, coafura mă reprezintă", a răspuns cântăreaţa criticilor pe contul ei de Twitter.

Miley nu a schimbat doar coafura şi stilul vestimentar, ci a schimbat şi rolurile. De la adolescenta Hanah Montana, actriţa a trecut la filme care implică chiar şi scene de sex, precum cel din pelicula "LOL".

Miley Cyrus şi-a făcut debutul alături de tatăl ei, actorul şi cântăreţul Billy Ray Cyrus, în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani, iar acest rol a transformat-o aproape peste noapte în idolul adolescenţilor şi în una dintre cele mai bogate tinere de la Hollywood. 

Rihanna

Când s-a lansat pe piaţa muzicală, în anul 2005, Rihanna purta părul lung, cu onduleuri şi în culoarea naturală. La un an după ce a cunoscut celebritatea, Rihanna a început să experimenteze şi alte look-uri, mai îndrăzneţe. "Nu vreau să mai am părul lung şi şaten deschis niciodată. E prea banal", declarat Rihanna cu mult timp în urmă.

În prezent, cântăreaţa se numără printre vedetele rebele. Apariţiile în public ale vedetei sunt tot mai sexy, iar fotografiile pe care Rihanna însăşi le postează pe internet o arată din ce în ce mai dezbrăcată.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan şi-a început cariera la vârste fragede. A debutat în showbiz ca model, urmând ca apoi, la doar 10 ani, să joace primul rol în serialul "Another World". La 11 ani, Lindsay a jucat în primul ei film, un remake al filmului "The Parent Trap", interpretându-le pe cele 2 surori gemene.

Ca şi mulţi alţi actori care şi-au început cariera devreme, Lindsay a fost copleşită de celebritate. Orientarea sexuală, drogurile, alcoolul i-au complicat viaţa vedetei şi au adus-o în atenţia presei de scandal. Până în prezent, Lindsay a ajuns în închisoare de patru ori, fiindcă a condus sub influenţa alcoolului.

Kristen Stewart

Nici Kristen Stewart nu este fata cuminte pe care o credeam cu toţii. Vedeta şi-a schimbat imaginea după ce în luna iulie a anului trecut, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders, în timp ce avea o relaţie cu Robert Pattinson. Rupert Sanders, care este căsătorit şi are doi copii, a regizat filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" în care rolul principal feminin a fost jucat de Kristen Stewart.

Britney Spears

De la "virgina Americii", cum era numită la începutul carierei, Britney Spears a trecut prin numeroase schimbări şi a ajuns să se numere printre fetele rele ale Americii. A cunoscut faima într-un timp foarte scurt, iar presiunea la care a fost supusă a făcut-o vulnerabilă în faţa a numeroase vicii, care au fost la un pas de a-i distruge cariera. După o pauză în carieră de trei ani, în care Britney Spears s-a confruntat cu numeroase probleme în viaţa personală, artista americană a revenit în forţă pe piaţa muzicală în martie 2011, atunci când şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale".