Hollywood: 5 femei supersexy îndrăgostite de alte femei. Descoperă-le poveştile!

Deşi între ele este o diferenţă de 14 ani, modelul Victoria's Secret Cara Delevingne şi actriţa Michelle Rodriguez au recunoscut că au o relaţie, iar recent au fost surprinse în timpul unei vacanţe romantice în Mexic. Frumoasa Cara Delevingne nu este singura femeie celebră care iubeşte altă femeie. Iată cine sunt frumoasele de la Hollywood care s-au îndrăgostit de femei!

Cara Delevingne

Se numără printre cele mai în vogă manechine şi nu sunt puţini bărbaţii care au încercat să o cucerească. Cu toate acestea frumoasa s-a îndrăgostit de actriţa Michelle Rodriquez. Modelul în vârstă de 21 de ani şi actriţa de 35 de ani din "Fast and Furious" sunt de nedespărţit de când s-au cunoscut în ianuarie anul acesta.

Ellen Page

Prezentă la o conferinţă despre drepturile comunităţii gay, actriţa în vârstă de 27 de ani a recunoscut că este lesbiană. "M-am săturat să mă ascund şi să neg toate afirmaţiile. Mă aflu aici pentru că sunt lesbiană. Vreau să schimb ceva, să îi ajut pe ceilalţi să aibă parte de o viaţă mai uşoară şi mai de calitate. În ceea ce mă priveşte simt că am o responsabilitate ce trebuie asumată", a declarat actriţa cunoscută pentru rolurile din "Juno", "Hard Candy", "Smart People" sau "X-Men: Ultima înfruntare".

Linda Perry

Fosta solistă a trupei rock 4 Non Blondes s-a căsătorit cu actriţa Sara Gilbert, duminică, la Los Angeles. Cele două vedete au o relaţie din 2011 şi s-au logodit în aprilie 2013.

Portia de Rossi

Frumoasa actriţă în vârstă de 41 de ani are o relaţie cu realizatoarea tv, Ellen DeGeneres, din anul 2004, cu care s-a şi căsătorit în 16 august 2008. Despre momentele dificile prin care a trecut după ce a recunoscut că este lesbiană, vedeta cunoscută pentru rolul din "Ally McBeal" a povestit într-un interviu: "Când în sfârşit am prins curajul să mărturisesc că sunt lesbiană nimeni nu m-a crezut. A trebuit să duc muncă de convingere, ceea ce a fost aşa de stresant!"

Cynthia Nixon

Celebră pentru rolul Mirandei din serialul "Sex and the City", actriţa în vârstă de 47 de ani este căsătorită cu o femeie. În anul 2003, vedeta s-a despărţit de iubitul ei cu care are doi copii, după mai bine de 15 ani de relaţie, pentru a fi împreună cu Christine Marinoni.