Hollywood: 5 femei sexy care au divorţat în 2012. Vezi cine sunt!

Sunt frumoase, talentate, se bucură de succes, însă nu se pot lăuda cu noroc în dragoste. Iată 5 femei sexy care au divorţat în acest an.

Jennie Garth

Jennie Garth şi Peter Facinelli, care au împreună trei fiice, au divorţat după un mariaj care a durat 11 ani. Povestea de dragoste a celor doi a început  în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune "Un Unfinished Affair", din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998. Căsătoria cu Jennie Garth a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.

Heidi Klum

Heidi Klum şi cântăreţul britanic Seal au anunţat în ianuarie că "după şapte ani cu iubire, loialitate şi fericire" sunt în prag de divorţ. Cei doi s-au căsătorit din 2005 şi au trei copii împreună şi o fată a fotomodelului din căsnicia anterioară.

Katie Holmes

Katie Holmes şi Tom Cruise au hotărât să divorţeze în vara acestui an, după cinci ani şi jumătate de căsnicie. Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani.

Danielle Spencer

După o căsnicie de nouă ani şi 23 de ani de relaţie, Russell Crowe şi Danielle Spencer au anunţat în octombrie că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, în vârstă de 8 şi 6 ani. Relaţia actorului de 48 de ani cu Danielle Spencer a început la filmările producţiei "The Crossing" în 1989.

Katy Perry

Katy Perry şi Russell Brand au semnat oficial actele de divorţ în luna februrie. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei care a durat doar 14 luni la sfârşitul anului 2011.

Katy si Russell s-au căsătorit în octombrie 2010 şi nu au semnat un contract prenupţial, fiecare primind jumătate din avere la sfârşitul divorţului.