Hollywood: 5 femei desemnate ca fiind cele mai sexy în 2012. Vezi cine sunt!

Hollywood-ul este plin cu femei frumoase. Sunt puternice, sexy,  au succes şi se pot lăuda cu milioane de fani în întreaga lume. Iată cine sunt cele mai râvnite doamne din acest an!

Mila Kunis, cea mai sexy femeie în viaţă

Actriţa în vârstă de 29 de ani a fost desemnată "cea mai sexy femeie în viaţă" de către revista "Esquire". Drept urmare, Mila apare topless pe coperta publicaţiei din această lună. În anii trecuţi, revista a mai oferit acest titlu vedetelor: Rihanna, Minka Kelly şi Kate Beckinsale.

Mila Kunis s-a născut în Ucraina şi a debutat în televiziune în serialul "That '70 Show". A mai apărut în "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli", însă rolul care a făcut-o cunoscută la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a primit premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010. În prezent, actriţa are o relaţie cu actorul Ashton Kutcher.

Sofia Vergara, cea mai dorită femeie de pe planetă

Actriţa care joacă rolul soţiei lui Ed O'Neill în "Modern Family" a fost votată drept cea mai dorită femeie de pe planetă de către cititorii AskMen.com.

Vedeta în vârstă de 40 de ani s-a născut pe 10 iulie 1972, în Barranquilla, Columbia şi s-a măritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilărie cu care are şi un fiu Manolo pe care l-a nascut la 20 de ani. A renunţat la studii pentru a-şi întreţine familia după o căsătorie de doar doi ani.

Beyonce, cea mai frumoasă femeie din lume

Editorii revistei "People" au desemnat-o pe Beyonce drept cea mai frumoasă femeie din lume în acest an.

Cântăreaţa este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului pe 7 ianuarie. "Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ", a declarat Beyonce pentru "People".

Bar Refaeli, cea mai sexy femeie din lume

Modelul de 27 de ani a primit titlul de cea mai sexy femeie din lume acordat de revista Maxim, în acest an. Poziţia a doua a fost ocupată de actriţa Olivia Munn, care a avut acelaşi loc şi anul trecut. Mila Kunis a urcat de pe locul al cincilea pe poziţia a treia, iar pe locurile 4 şi 5 s-au clasat cântăreaţa Katy Perry şi actriţa Olivia Wilde.

"Sunt fericită şi onorată să primesc acest titlu", a scris modelul pe pagina proprie de Twitter, la scurt timp după ce a aflat vestea.

Tulisa Contostavlos, aleasă drept cea mai sexy de cititorii FHM

Tulisa a fost numită cea mai sexy femeie din lume de către celebra revistă FHM. Pe podium se mai află Cheryl Cole şi Rihanna. Lista continuă cu Rosie Jones, Katy Perry, Megan Fox şi Mila Kunis. Tulisa, în vârstă de 24 de ani, este o celebră actriţă şi cântăreaţă britanică.