Hollywood: 5 divorţuri la care nu se aştepta nimeni. Află motivele!

Nimic pe lumea aceasta nu pare a fi sortit să dureze o veşnicie. Chiar şi marile iubiri ajung la un final, mai devreme sau mai târziu. O demonstrează cuplurile care după ani în care şi-au jurat dragoste eternă, au ales calea despărţirii. Iată câteva dintre căsniciile la care nu ne aşteptam să se încheie cu un divorţ.

Russell Crowe şi Danielle Spencer

Un nou cuplu "perfect" se destramă. După o căsnicie de nouă ani şi 23 de ani de relaţie, Russell Crowe şi Danielle Spencer au anunţat zilele trecute că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, în vârstă de 8 şi 6 ani. Relaţia actorului de 48 de ani cu Danielle Spencer a început la filmările producţiei "The Crossing" în 1989.

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în "Gladiatorul" (2001) şi Danielle Spencer nu au făcut nicio declaraţie publică cu privire la motivul despărţirii, însă gurile rele spun că ar fi vorba de infidelitate. În luna iunie, soţia actorului a fost surprinsă în timp ce se îmbrăţişa cu dansatorul australian Damian Whitewood, partenerul său în emisiunea televizata "Dancing with the stars". De asemenea, surse din anturajul cuplului spun că de vină pentru această despărţire este şi programul foarte încărcat de filmări pentru producţia "Les Miserables", care l-a ţinut pe Crowe departe de familia sa, stabilită în Sydney.

Danny DeVito şi Rhea Perlman

Niciodată nu eşti prea bătrân pentru a divorţa. O demonstrează actorii americani Danny DeVito (67 de ani) şi Rhea Perlman (64 de ani) care au anunţat la începutul lunii că se despart după o căsnicie care a durat 30 de ani. DeVito si Rhea Perlman formau, din 1982, unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. Au jucat împreună în filme precum "Taxi" şi "Matilda".

Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au împreună trei copii: Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, şi Jacob, în vârstă de 25 de ani.

Stevie Wonder şi Kai Millard Morris

După 11 ani, o altă căsnicie frumoasă a ajuns la final. Stevie Wonder a hotărât să pună capăt mariajului cu designerul de modă Kai Millard Morris la începutul lunii august. Celebrul cântăreţ a fost nevoit să semneze actele de divorţ cu ajutorul amprentelor, fiind nevăzător. Cei doi au împreună doi băieţi.

Cântăreţul american de muzică soul a decis să divorţeze dintr-un motiv frecvent întâlnit în lumea celor celebri şi bogaţi: diferenţele de personalitate. În urma divorţului, Wonder şi-ar putea înjumătăţi averea estimată la 70 de milioane de lire.

Tom Cruise şi Katie Holmes

Vestea că unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood se destramă după cinci ani de căsnicie a şocat multă lume, mai ales că nimic nu prevestea despărţirea. Katie este cea care a depus actele de divorţ la sfârşitul lunii iunie, cei doi actori fiind despărţiţi de mai bine de două săptămâni. Vestea divorţului se pare că l-a luat prin surprindere pe Tom Cruise, care spunea despre soţia sa, într-un interviu acordat înainte de despărţire revistei Playboy, că este o persoană extraordinară, amuzantă şi fermecătoare.

Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes a decis să divorţeze pentru că se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze negativ pe Suri.

Seal şi Heidi Klum

Nu sunt puţini cei care au rămas şocaţi la aflarea veştii că Seal şi Heidi Klum se pregătesc de divorţ, anunţ făcut la începutul acestui an. Cântăreţul britanic şi modelul german sunt căsătoriţi din 2005, după un an de relaţie. Heidi Klum (38 de ani) şi Seal (48 de ani) au împreună trei copii. Înainte de căsnicia cu Seal, Heidi a fost căsătorită cu stilistul Ric Cipino. Ea mai are o fiică dintr-o relaţie cu magnatul italian Flavio Briatore.

Cei doi au dat publicităţii o declaraţie în care spun că se iubesc în continuare. "După şapte ani plini de iubire, loialitate şi fericire, am decis să ne despărţim. Ne purtăm unul altuia respect şi vom continua să ne iubim, dar am evoluat separat. Este vorba de un proces amiabil, iar acum prioritatea noastră sunt copiii, în special în această perioadă de tranziţie. Mulţumim familiei, prietenilor, fanilor pentru sprijin şi cuvintele frumoase", a declarat cuplul.