Hollywood: 5 definiţii ale dragostei date de vedete

Ce înseamnă dragostea pentru tine? Totul? Sau poate că nu contează prea mult. Dar pentru vedetele care au primit tot de la viaţă: faimă, bani şi iubirea a milioane de fani? Cât de mult crezi că apreciază dragostea celor din jur? Iată 7 definiţii pe care starurile le-au dat iubirii.

Lady Gaga: Dragostea este precum o piatră


Ciudată definiţie, nu? Nu uita că vorbim despre Lady Gaga, una dintre cele mai nonconformiste celebrităţi. Dar se pare că vedeta face parte şi dintre cele mai romantice. După lansarea videoclipului pentru "Judas", Gaga a postat pe Twitter: "Am învăţat că dragostea este asemănătoare cu o piatră. Te poate ajuta să construieşti o casă sau să scufunzi un cadavru."

Mike Tyson: Relaţiile sunt ca maşinile


Desigur că din partea unui bărbat dur precum Tyson, comparaţia este una pe măsură. Fostul boxer vede relaţiile ca pe maşini. "Relaţiile amoroase sunt ca maşinile. Trebuie să ştii când să încetineşti. Apasă frânele şi ascultă motorul. Îţi vei da seama imediat ce nu funcţionează."

Jennifer Aniston: Dragostea este ca achiziţionarea unei case


Jennifer este una dintre femeile care ştie ce înseamnă să iubeşti şi mai ales să suferi din dragoste. Actriţa crede că începerea unei relaţii este asemănătoare cu achiziţionarea unei locuinţe. "Când cumperi o casă, poţi face câteva modificări, cum ar fi să vopseşti pereţii, dar structura rămâne aceeaşi. Dacă vrei s-o schimbi, nu este corect. Uneori o cumperi sau o închiriezi şi te îndrăgosteşti de ea şi până la urmă tot o cumperi."

Elizabeth Hurley: Iubirea este ca un rollercoaster


Dragostea este cu suişuri şi coborâşuri, deci cine o poate contrazice? Anul trecut, de Sf. Valentin, Liz posta pe Twitter: "Nu uita, dragostea poate fi ca o cursă în rollercoaster. Uneori te simţi în al nouălea cer de fericire, iar alteori îţi provoacă greaţă pur şi simplu."

Mary J. Blige: Relaţiile sunt ca grădinile



"Viaţa şi relaţiile amoroase sunt ca grădinile. Au nevoie de îngrijire şi să le cureţi de buruieni," spune cântăreaţa.