Hollywood: 5 cupluri neaşteptate de vedete. Crezi că se potrivesc?

Opusurile se atrag. O dovedesc miile de îndrăgostiţi care, deşi par diferiţi la prima vedere, reuşesc să rămână împreună. Şi în lumea celor bogaţi şi faimoşi avem parte de surprize. Cupluri la care nu te-ai fi aşteptat se formează aproape zilnic. Iată câteva dintre cuplurile surpriză despre care se vorbeşte la Hollywood!

Miley Cyrus şi Jared Leto

După ce s-a despărţit de cel care i-a fost logodnic, actorul Liam Hemsworth, cântăreaţa în vârstă de 21 de ani şi-a găsit un nou iubit. Norocosul este chiar talentatul Jared Leto, 42 de ani, actor şi solist al trupei "Thirty Seconds to Mars". Diva a fost văzută chiar în casa lui Leto din Los Angeles, iar surse apropiate cuplului susţin că Miley locuieşte în casa starului de la începutul acestei luni. Gurile rele spun însă că simpatica Miley este doar o aventură pentru craiul Jared Leto, care nu a mai avut o relaţie serioasă din 2003, de când s-a despărţit de Cameron Diaz, care i-a fost şi logodnică.

Demi Moore şi Alex Pettyfer

După relaţia eşuată cu tinerelul Ashton Kutcher, mai mic cu 16 ani, ai crede că Demi Moore îşi caută pe cineva mai apropiat de vârstă pentru a întemeia o familie. Greşit! Actrița în vârstă de 51 de ani a fost văzută recent într-un club, în compania unui bărbat cu 28 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta şi Alex Pettyfer (23 de ani), căci acesta este numele tânărului, se purtau ca doi îndrăgostiți care sunt împreună de mult timp, potrivit martorilor.

Charlize Theron şi Sean Penn

Au reuşit să-şi surprindă fanii când au apărut ţinându-se de mână în urmă cu câteva luni. Din păcate, relaţia lor nu a rezistat şi zilele trecute au anunţat că s-au despărţit. Sean Penn (53 de ani) şi Charlize Theron (38 de ani) se mutaseră împreună şi chiar se zvonea că plănuiesc nunta. Chiar şi micuţul Jackson, fiul adoptiv al actriţei, părea că se ataşase de actor.

Putem însă spera la o împăcare. Nu ar fi primul cuplu care se răzgândeşte, nu?

Katie Holmes şi Jamie Foxx

Deşi cei doi neagă că ar avea o relaţie, tot mai mulţi martori susţin că i-au văzut împreună. Se pare că motivul pentru care Katie Holmes şi actorul Jammie Foxx încearcă din răsputeri să-şi ascundă povestea de dragoste este prietenia care îi leagă pe fostul soţ al actriţei cu Jammie Foxx.

Zvonurile despre o posibilă legătură dintre cei doi au apărut în august 2013, după ce au fost văzuţi dansând la o petrecere din Hamptons şi ar fi zburat din Los Angeles la New York împreună. Recent, actorii au fost văzuţi în New York, unde se zvoneşte că au petrecut un weekend împreună.

Tom Cruise a divorţat de Katie Holmes în iulie 2012, după şase ani de căsnicie.

Johnny Depp şi Amber Heard

După o relaţie cu Vanessa Paradis care a durat 14 ani şi în urma căreia au rezultat doi copii, Johnny Depp este din nou îndrăgostit şi dispus să se căsătorească. Actorul în vârstă de 50 de ani s-a logodit cu iubita lui bisexuală, actriţa Amber Heard (27 de ani).

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei "Jurnalul unui băutor de rom", dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis.