Hollywood: 5 cupluri care s-au destrămat la început de an

După 7 ani de căsnicie şi cu patru copii împreună, Tori Spelling şi Dean McDermott se află în pragul divorţului din cauza infidelităţii. Însă nu sunt singurii. Anul 2014 abia a început şi deja multe cupluri celebre au anunţat că se despart.

Ricky Martin şi Carlos Gonzalez Abella

La doar două zile după începerea anului, un reprezentant al cântăreţului anuţa că Ricky Martin s-a despărţit de iubitul său, Carlos Gonzalez. "Ricky şi Carlos au decis de comun acord să pună capăt relaţiei lor, dar continuă să fie uniţi de o mare prietenie şi de experienţele pe care le-au trăit împreună", scria în comunicatul emis de acesta. Artistul în vârstă de 42 de ani este tată de gemeni, Matteo şi Valentino, care s-au născut în august 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart

Fiica lui Ozzy Osbourne s-a despărţit şi ea la început acestei luni de logodnicul său, maestrul patiser Matthew Mosshart, după doi ani de relaţie. "Separarea este amiabilă, iar cei doi păstrează în continuare cel mai profund respect unul faţă de celălalt. Kelly aşteaptă cu nerăbdare un an plin de noi provocări", a explicat purtătorul de cuvânt al vedetei.

Cei doi s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills, unde cântă sora lui Matthew Mosshart, Alison.

Jake Gyllenhaal şi Alyssa Miller

Actorul s-a despărţit de iubita lui, top-modelul Alyssa Miller, după o relaţie de şase luni, din cauza programului încărcat al starului. "Relaţia dintre ei s-a răcit. Acest lucru s-a întâmplat cu ceva vreme în urmă - înainte de sărbători. Acum, el (Gyllenhaal, n.r.) este din nou disponibil", a declarat o sursă din apropierea cuplului, potrivit site-ului eonline.com.

Hilary Duff şi Mike Comrie

În urmă cu câteva zile, actriţa în vârstă de 26 de ani şi soţul ei Mike Comrie au anunţat că se despart. La scurt timp după anunţ, vedeta a publicat un mesaj pe reţeaua de socializare Twitter şi în numele lui Mike Comrie. "Eu şi Mike vă suntem recunoscători pentru toate gândurile transmise. Nu este o zi uşoară, dar vom trece peste asta împreună", a scris actriţa.

Hilary Duff şi Mike Comrie, un jucător canadian de hochei, s-au căsătorit în august 2010 şi au împreună un copil, născut în martie 2012.

Tori Spelling şi Dean McDermott

După 7 ani de căsnicie şi cu patru copii împreună, Tori Spelling şi Dean McDermott se află în pragul divorţului din cauza infidelităţii. Actriţa a fost înşelată de soţul ei, în luna decembrie, cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand. Conform săptămânalului UsWeekly, Tori Spelling şi-a exprimat în câteva rânduri nesiguranţa cu privire la Dean, deoarece acesta şi-a părăsit soţia cu care fusese căsătorit 12 ani, actriţa canadiană Mary Jo Eustace, după ce a început o relaţie cu Tori pe platoul de filmare a peliculei "În mintea criminalului" (2006).

Se zvoneşte chiar că Dean McDermott a fost cel care a cerut divorţul, deşi el a fost cel infidel, fiind nerăbdător să scape din mariajul cu actriţa Tori Spelling.