Hollywood: 5 cupluri care s-au căsătorit în locaţii exotice. Kim Kardashian a ales Florenţa

Toate femeile visează la o nuntă perfectă, în locuri cât mai romantice. Nu sunt multe cele care şi realizează acest vis. Vedetele însă au banii necesari pentru a-şi îndeplini fiecare dorinţă.Iată câteva dintre cuplurile celebre care au ales să-şi serbeze căsătorie în locaţii exotice.

Kim Kardashian şi Kanye West

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea. Cu o zi înainte de fericitul eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles.

La fastuoasa nuntă, Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci, designerul care a creat şi costumul mirelui. Totodată, North, fiica celor doi, a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

Secretele miresei: Ce a făcut Kim Kardashian ca să arate perfect în ziua nunții

5 domnişoare de onoare celebre. Khloe Kardashian, la nunta surorii ei

Justin Bartha şi Lia Smith

Actorul din franciza "Marea mahmureală/ The Hangover" s-a căsătorit cu iubita lui, Lia Smith, la începutul acestui an, în Hawaii. Ceremonia a avut loc pe insula Oahu, în faţa membrilor familiilor lor şi a câtorva prieteni apropiaţi. Prezenţi au fost şi actriţa Reese Witherspoon şi soţul ei, Jim Toth, actorul Jesse Eisenberg şi Ken Jeong, unul dintre colegii lui Justin Bartha din distribuţia francizei "The Hangover".

Justin Bartha şi Lia Smith s-au cunoscut la Los Angeles şi au o relaţie care a început în noaptea de Revelion din 2013. Starul american a avut anterior o relaţie de doi ani cu Ashley Olsen, de care s-a despărţit în martie 2011.

Alexa Vega şi Carlos Pena Jr.

Actriţa din "Spy Kids" şi "Machete Kills" s-a căsătorit în luna ianuarie cu actorul Carlos Pena în Puerto Vallarta, Mexic. Fericitul cuplu a împărtăşit fanilor din emoţii postând pe reţele de socializare imagini din timpul ceremoniei.

Kelly Rowland şi Tim Witherspoon

Fosta membră a trupei Destiny’s Child s-a căsătorit în secret cu managerul ei, Tim Witherspoon, în Costa Rica, la începutul acestei luni. Nunta s-a desfăşurat într-un cerc restrâns de 30 de persoane, printre invitați numărându-se şi Beyonce şi sora ei, Solange.

Stacy Keibler şi Jared Pobre

Fosta iubită a lui George Clooney, Stacy Keibler, s-a căsătorit după şapte luni de relaţie cu antreprenorul Jared Pobre. Stacy Keibler şi iubitul ei şi-au oficializat relaţia în cadrul unei ceremonii intime pe malul mării, pe 8 martie, în Mexic. În aceeaşi lună, cuplul a anunţat că aşteaptă primul copil.