Hollywood: 5 cupluri care ba se ceartă, ba se împacă

La noi, cel mai bun exemplu este cuplul format din Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Însă şi Hollywood-ul are cuplurile lui care, în ciuda certurilor dese, hotărăsc aproape de fiecare dată să-şi mai dea o nouă şansă. Iată 5 exemple de cupluri care care şi-au spus Adio nu doar o dată.

Justin Timberlake - Jessica Biel


Nu puţini au fost cei care s-au întristat la aflarea veştii că Justin şi Jessica au ales să se despartă, după ce, timp de câţiva ani, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Despărţirea însă nu a durat mult. La doar câteva luni de la despărţire, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi au hotărât să se împace. Acum, se pare că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi chiar fac planuri pentru nuntă.

Rihanna - Chris Brown


Aparent un cuplu frumos şi liniştit, relaţia celor doi s-a încheiat cu un episod violent, al cărui victimă a picat Rihanna. Altercaţia dintre cei doi a avut loc în seara dinaintea decernării Premiilor Grammy, când aceştia se îndreptau către o petrecere privată. La scurt timp după incident, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa a decis să uite cele întâmplate şi să mai acorde o şansă relaţiei. "Cei doi se iubesc. Chris este trist şi regretă ce s-a întâmplat, iar acum se bucură că este împreună cu femeia pe care o iubeşte", declara o sursă apropiată celor doi pentru revista People. Se pare însă că presiunea asupra cuplului a fost prea mare şi relaţia nu a durat.

Sienna Miller - Jude Law


Un alt cuplu care pare a nu fi decis cum este mai bine, împreună sau separat, este format din actorii Sienna Miller şi Jude Law. Prima despărţire a avut loc în 2006 când cei doi şi-au anulat logodna pentru că Jude Law a avut o aventură cu bona copiilor săi. S-au împăcat în 2009 şi şi-au făcut publică relaţia în mai 2010. Însă, la doar două luni după ce s-au mutat împreună, cei doi au decis din nou să se despartă. "A fost o decizie comună, iar despărţirea a fost amicală. Au rămas prieteni", declara un prieten al cuplului.

Kylie Minougue - Olivier Martinez

 
Prima despărţire dintre cei doi a avut loc în februarie 2007 după ce au apărut zvonuri potrivit cărora actorul ar fi înşelat-o pe Kylie în timp ce aceasta se lupta cu cancerul de sân. La un an după despărţire, Kylie şi Olivier au fost zăriţi împreună într-un magazin din Paris. Se zvonea că cei doi vorbeau despre o posibilă împăcare şi începerea unei familii, dar cântăreaţa a negat zvonurile.

Angelina Jolie - Brad Pitt


Zvonuri legate de despărţirea celor doi sunt încă de la începutul relaţiei, ca şi cele de reluare a relaţiei dintre Brad şi Jennifer Aniston. Se pare însă că certurile şi despărţirile celor doi au fost de scurtă durată, fiind mereu urmate de împăcări. Dezvăluirile făcute nu demult de un jurnalist canadian potrivit căruia cei doi se înşeală reciproc şi ale fostului bodyguard al cuplului care susţine că certurile sunt nelipsite din casa celor doi demonstrează că cel mai mediatizat cuplu nu este şi cel mai stabil.