Hollywood: 5 cele mai lungi relaţii care nu s-au finalizat prin căsătorii

Dragostea durează până la adânci bătrâneţi doar în basme. În viaţa reală, rar se întâmplă ca poveşti de iubire să aibă un final fericit. În lumea celor bogaţi şi faimoşi, unde presiunea este mare, sunt puţine relaţiile care rezistă în timp şi care ajung la căsătorie. Iată câteva dintre cuplurile care, în ciuda anilor petrecuţi împreună, s-au despărţit înainte de nuntă.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Unul dintre cele mai longevive cupluri, Johnny Depp şi Vanessa Paradis, s-a destrămat în vara anului trecut, după o relaţie care a durat aproape 14 ani. Cei doi sunt părinţii a doi copii, Lily-Rose şi Jason Jack, şi nu au fost niciodată căsătoriţi.

Shakira şi Antonio de la Rua

Înainte de a fi iubita fotbalistului Gerard Pique şi de a deveni mama unui băieţel, Shakira a avut o relaţie cu Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua. Cei doi au fost logodiţi vreme de aproximativ 10 ani.

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton

Cântăreaţa și pilotul britanic de Formula 1 şi-au anunţat despărţirea în luna iunie a acestui an, după o relaţie de cinci ani. Se zvoneşte că cei doi s-au separat din cauza programelor lor extrem de încărcate. Despărţirea a venit la doar câteva săptămâni după ce pilotul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre viitorul său alături de Nicole: "Suntem împreună de cinci ani, ceea ce este important. Sper că în viitorul apropiat ne vom căsători. Poate înainte de a ajunge la şase ani de relaţie", a spus Hamilton.

Kylie Minogue şi Andres Velencoso

În urmă cu aproximativ o lună, cântăreaţa australiană s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie care a durat cinci ani. Se pare că şi în acest caz, despărţirea a fost provocată programelor încărcate ale celor doi.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Controversata cântăreaţă în vârstă de 20 de ani şi actorul Liam Hemsworth şi-au surprins fanii în luna septembrie când şi-au anunţat despărţirea, după o relaţie de patru ani, urmata şi de o logodnă. Nu este însă cunoscut adevăratul motiv al despărţirii. Se zvoneşte că Miley este cea care ar fi pus capăt relaţiei, fiind supărată de faptul că iubitul ei a fost surprins de mai multe ori în compania mai multor femei. Liam a fost şi el deranjat se pare de prestaţia cântăreţei la gala MTV VMA şi de noua ei atitudine, de fată rea.