Hollywood: 5 căsnicii distruse de femei

Care este păcatul care nu îi este iertat bărbatului în căsnicie? Trădarea, în cele mai multe cazuri. Femei înşelate există şi la Hollywood, nu numai în rândul oamenilor de rând. Iar cele mai multe dintre ele nu iartă şi preferă divorţul. Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Maria Shriver sunt trei dintre femeile care nu au iertat infidelităţile partenerului şi au decis să pună capăt relaţiei.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt

5 ani de căsătorie a distrus Angelina Jolie când s-a îndrăgostit de Brad Pitt. Relaţia de dragoste dintre Brad şi Angelina a început pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", în timp ce Brad era casătorit cu Jennifer. Brad şi Angelina au făcut publică relaţia lor în 2005, an în care Jennifer şi Brad au şi divorţat. De atunci, Pitt şi Jolie formează un cuplu cu şase copii, dintre care trei adoptaţi.

Brandi Glanville şi Eddie Cibrian

Actorul Eddie Cibrian a divorţat de soţia lui, Brandi Glanville, dupa o căsnicie de 8 ani. Motivul a fost dat de relaţia dintre actor şi LeAnn Rimes. Relaţie amoroasă dintre Eddie şi LeAnn a început pe platourile de filmare ale unui serial TV. Cibrian şi Glanville au împreuna 2 copii.

Cântăreaţa LeAnn Rimes s-a căsătorit cu Cibrian în acest an, printr-o ceremonie simplă, în faţa a peste 40 de oameni.

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger

Fostul actor de la Hollywood şi soţia lui, Maria Shriver, au decis să se despartă după o căsnicie de 25 de ani. Motivul? Relaţia lui Arnold cu o fostă angajată, relaţie din care a rezultat un copil. Schwarzenegger şi Shriver au împreună patru copii: Katherine (21 de ani), Christina (19 ani), Patrick (17 ani) şi Christopher (13 ani). Se pare însă că aventura cu menajera nu este singura pentru fostul guvernator al Californiei. Celebrul jurnalist Ian Halperin, autorul unei biografii neautorizate a lui Schwarzenegger, susţine că un prieten de-al actorului i-a mărturisit că Arnold s-a culcat cu peste 1.800 de femei de când şi-a părăsit ţara natală şi s-a mutat în California, în urmă cu 43 de ani.

Sandra Bullock şi Jesse James

După ce Jesse James a recunoscut că a înşelat-o, Sandra a luat decizia să divorţeze şi asta pentru că relaţia a devenit "insuportabilă din cauza neînţelegerilor şi conflictelor", declara actriţa. Din cauza aventurii soţului cu artista de tatuaje Kate Von D, cei doi au pus capăt unei căsnicii de aproape cinci ani. Acum Sandra îl creşte singură pe Louis Bardo, baieţelul ei adoptiv de 5 luni şi jumătate. În ciuda infidelităţii, Sandra încă mai păstrează legătura cu James.

Cuplul care se formase în urma divorţului de Sandra Bullock, Kate Von D şi Jesse James, s-a destrămat recent din acelaşi motiv: o altă femeie.

Robyn şi Mel Gibson

Robyn şi Mel Gibson au divorţat în 2009, după aproape 30 de ani de căsnicie din cauza relaţiei regizorului cu Oksana Grigorieva, care i-a dăruit şi un copil. Nici această relaţie însă nu a durat, sfârşindu-se cu un scandal imens şi acuzaţii de violenţa domestică şi şantaj din partea rusoaicei.