Hollywood: 5 bărbaţi supersexy care preferă femeile mai în vârstă

Nu este ceva neobişnuit să întâlnim cupluri în care bărbatul este cu mult mai în vârstă decât partenera sa. Ce ziceţi însă perechile în care femeie este cu mult mai mare decât bărbatul? Iată 5 dintre cei mai sexy masculi de la Hollywood care iubesc femeile mai în vârstă.

Daniel Radcliffe

Are 22 de ani şi este idolul a milioane de tinere din întreaga lume. Cu toate acestea, actorul a declarat într-un interviu pentru "Parade" că îşi doreşte alături o femeie mai în vârstă: "Fetele de vârsta mea nu reprezintă o opţiune pentru mine şi asta pentru că sunt mai pretenţioase şi necesită mai multă atenţie decât cele mai în vârstă".

Ashton Kutcher

Când Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au cunoscut în 2003, ea avea 40 de ani, iar el 25. Interesul comun pentru Cabala, filosofia iudaică, a fost un punct de atracţie pentru cei doi, iar după o relaţie de doi ani, Demi şi Ashton s-au căsătorit în 2005. Doar primii doi ani ai căsniciei au fost feriţi de speculaţii răutăcioase. Ashton a devenit apoi subiectul unor scandaluri în tabloide cu privire la infidelitatea sa, fapt ce a dus la divorţul celor doi.

Jude Law

Opt ani este diferenţa de vârstă dintre Jude Law şi Sadie Frost. Însă această diferenţă nu i-a împiedicat pe cei doi să se căsătorească şi să aibă 3 copii împreună. Însă mariajul lor a durat numai 6 ani şi s-a finalizat printr-un divorţ în anul 2003.

David Arquette

David Arquette s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu Courtney Cox, în ciuda faptului că actriţa era mai în vârstă cu 9 ani. Căsnicia nu a fost însă una de durată. Cei doi şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2010. "El este cel mai bun prieten al meu şi va rămâne indiferent de ce se va întâmpla în viitorul nostru," declara Courtney Cox la scurt timp după despărţire.

Nick Cannon

Nick Cannon şi Mariah Carey s-au căsătorit în 2008, pe când el avea doar 27 de ani, iar cântăreaţa 38. La 3 ani după căsătorie, cei doi au devenit părinţi de gemeni.