Hollywood: 5 bărbaţi sexy care stau sub fusta mamei. Vezi cine sunt!

Te-ai îndrăgostit de un bărbat care fuge la mama întotdeauna când dă de necaz? Ei bine, află că nu ai dat peste un specimen rar. Lumea este plină de bărbaţi mămoşi. Pentru a-l cuceri, trebuie mai întâi să obţii acordul celei care i-a dat viaţă. Iată 7 dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood, care sunt nedezlipiţi de mamele lor.

Justin Timberlake

Simpaticul cântăreţ îşi doreşte alături o femeie care să-i semene perfect mamei lui şi susţine că acesta este şi motivul pentru care a avut probleme cu relaţiile din trecut. "Suntem cei mai buni prieteni. Mama este o femeie specială. M-a susţinut tot timpul. Ea este principalul motiv pentru care am aşa de mult respect pentru femei. Nu cred că voi găsi niciodată pe cineva la fel ca mama. Poate de asta am probleme cu fetele", declara Justin.

Brad Pitt

Are 48 de ani, o familie numeroasă şi o mamă care îi stă mereu alături. Pentru a-l convinge s-o ia de soţie, frumoasa Angelina Jolie a avut mult de furcă cu mama actorului, care ar fi preferat-o pe Jennifer Aniston pentru băiatul ei. Se zvoneşte că tensiunile dintre părinţii lui Brad şi Angelina s-au rezolvat, cele doua femei din viaţa actorului fiind surprinse împreună ţinându-se de mână.

Ryan Gosling

Ryan Gosling face şi el parte dintre mămoşi. Actorul este mai des văzut alături de mama sa decât cu iubita, Eva Mendes. Relaţia strânsă dintre cei doi poate fi explicată şi de faptul că actorul a fost crescut doar de mama şi de sora sa, după ce părinţii lui au divorţat.

Tom Cruise

Actorul are o relaţie specială cu mama sa, Mary. Tom a fost crescut doar de mama sa, părinţii lui despărţindu-se când avea doar 12 ani. Din acest motiv, vedeta a declarat că familia este cel mai important lucru din viaţa sa: "Tatăl meu nu a fost alături de mine când eram copil şi doresc să fiu un tată bun pentru copiii mei".

Ryan Reynolds

Nicio femeie nu devine iubita actorului fără aprobarea mamei. Acesta este şi motivul pentru care Ryan a dus-o pe Blake Lively să-i cunoască mama, înainte ce cei doi să se mute împreună.