Hollywood: 5 bărbaţi sexy care au devenit celebri în adolescenţă

Am crescut odată cu ei, ne-au făcut copilăria şi adolescenţa mai frumoasă. Au cunoscut celebritatea la vârste fragede şi s-au dezvoltat sub privirile noastre. Din băieţi dulci şi talentaţi s-au transformat în bărbaţi supersexy care frâng inimi la orice pas. Iată 5 actori care au devenit celebri în adolescenţă, iar azi sunt bărbaţi sexy.

Daniel Radcliffe

A devenit cel mai îndrăgit vrăjitor la vârsta de doar 12 ani, odată cu apariţia filmului "Harry Potter şi Piatra Filozofală" în anul 2001. Acum, la 23 de ani, actorul se poate lăuda cu 8 filme de succes din seria "Harry Potter" care i-au adus nu numai celebritate, ci şi o avere care depăşeşte 50 milioane de lire sterline.

Leonardo DiCaprio

La 38 de ani, starul se poate lăuda cu o cariera mai mult decât frumoasă, cu 3 nominalizări la Oscar şi încă 9 la Globul de Aur, dintre care şi un premiu pentru cel mai bun actor (dramă) în "The Aviator" (2005). Cariera lui Leonardo DiCaprio a înregistrat o evoluţie neaşteptată. De la rolul de tânăr amorez din filmul de succes "Titanic" (1997) la roluri băiat "rău" în filme precum "Django Unchained" (2012). Drumul nu a fost uşor cu siguranţă. Chipul său delicat, cu trăsături fine care au cucerit milioane de femei în anii '90 i-au îngreunat trecerea la roluri mai dure.   

Taylor Lautner

A cunoscut în lumea filmului la doar 13 ani când a obţinut rolul lui Shark Boy în filmul lui Robert Rodriguez, "The Adventures of Sharkboy and Lavagirl". Acum Taylor are 21 de ani şi se numără printre cei mai sexy actori tineri de la Hollywood şi asta datorită francizei "Twilight".

David Faustino

Actorul de 39 de ani a devenit cunoscut lumii întregi după ce a apărut în serialul american de comedie "Familia Bundy". David Faustino a interpretat rolul fiului lui Al Bundy, Bud. Serialul prezintă viaţa unui fost jucător de fotbal american, Al Bundy, care a ajuns vânzător de pantofi pentru femei.

Zac Efron

A devenit celebru în Statele Unite înainte de a împlini 20 de ani. Zac Efron a devenit cunoscut datorită rolului în mega-succesul Disney High School Musical, prima serie de filme pentru televiziune care a ajuns şi pe marele ecran. Aceasta i-a adus-o alături şi iubita lui, Vanessa Hudgens.