Hollywood: 5 actriţe care au apelat la dubluri pentru scenele sexy

De câte ori nu ai admirat şi invidiat o actriţă pentru formele perfecte pe care şi le dezvelea într-o scenă fierbinte? Ce nu ştiai este că, în multe cazuri, actriţele celebre refuză să-şi expună corpul şi apelează la dubluri pentru a filma scenele sexy. Iată 5 dintre cele mai pudice vedete de la Hollywood.

Penelope Cruz - Piraţii din Caraibe 4

Monica Cruz, sora cu trei ani mai tânără a lui Penelope Cruz, a fost dublura acesteia în "Piraţii din Caraibe 4". Motivul? Starea avansată a sarcinii actriţei. Monica a apărut doar în scenele filmate de la distanţă, pentru a ascunde astfel burtica surorii sale, căsătorită cu actorul Javier Bardem. Deşi nu este la fel de cunoscută ca sora ei, Monica are şi ea experienţă actoricească, debutând în 2002, în serialul spaniol Un Paso Adelante.

Freida Pinto - Nemuritorii: Războiul zeilor

Actriţa de origine indiană a făcut senzaţie în "Nemuritorii: Războiul zeilor". Freida Pinto o interpretează pe Phaedra, cea de care Tezeu se va îndrăgosti. Filmul conţine şi o scenă extrem de fierbinte în care Phaedra apare dezbrăcată. Însă, spre dezamăgirea fanilor, Freida a apelat la o dublură. "Când mi s-a spus despre această scenă, am fost puţin îngrijorată. Dar el m-a liniştit asigurându-mă că se va folosi o dublură, astfel că ce veţi vedea în secvenţa respectivă nu este fundul meu", a povestit Freida Pinto.

Keira Knightley - Domino

Frumoasa actriţă susţine că nu este mulţumită de corpul său şi mai ales de posterior. Acesta este şi motivul pentru care în scenele fierbinţi din "Domino" a optat pentru o dublură, o stripteuză româncă de 28 de ani. "Eu nu am ce arăta, aşa că am recurs la o dublură", declara actriţa.

Mila Kunis - Friends With Benefits

Nici Mila nu este dornică de a-şi expune formele pe marele ecran. Astfel că, actriţa a decis ca pentru scenele nud din filmul "Friends with Benefits" să folosească o dublură pentru posterior. "Mi-am dezvelit deja sânii şi m-am gândit că nu e cazul să se vadă totul dintr-o dată... E mai bine să dezvălui părţile acestea puţin câte puţin", a explicat actriţa.

Meryl Streep - Death becomes her

Dublura folosită de Meryl Streep în filmul "Death becomes her" a devenit şi ea actriţă. Catherine Bell are propriul rol în Army Wives.