Hollywood: 5 actori celebri care au succes şi în muzică

Pe lângă talentul actoricesc pe care şi l-a dovedit în numeroase filme, Gwyneth Paltrow a fost înzestrată şi cu o voce frumoasă. Însă actriţa în vârstă de 41 de ani nu este singura pasionată de muzică.

Deşi au devenit cunoscute datorită filmelor în care au jucat, starurile de la Hollywood continuă să ne surprindă. Mulţi dintre actori au reuşit să devină cunoscuţi şi în lumea muzicii. Iată 5 dintre ei!

Foto: Hepta

Johnny Depp

Pasiunea actorului pentru muzică este una veche şi a început la 12 ani când tânărul Johnny, influenţat de unchiul său, a început să cânte la chitară. "Nu-mi permiteam un profesor aşa că exersam ore întregi în camera mea. Primul cântec pe care l-am învăţat cap-coadă a fost Stairway To Heaven de la Led Zeppelin," îşi aminteşte Johnny. Din dragoste pentru muzică, la vârsta de 15 ani, starul a renunţat la şcoală. A cântat în mai multe trupe rock underground, printre care şi The Kids.

Kevin Costner

Kevin Costner a reuşit să-şi facă fani atât pe platourile de filmare, cât şi pe scenă. Starul are o trupa care se numeşte Modern West. E lider, solist vocal şi spune că îi place să cânte live. Kevin Costner a avut spectacole şi în ţara noastră. În urmă cu doi ani, actorul american a cântat într-un club din Capitală pentru fanii din România.

Penelope Cruz

Actriţa a debutat în muzică la începutul anului 2013, folosindu-şi talentele vocale într-o colaborare cu artistul Miguel Bose. Despre vocea actriţei, Bose a spus că are personalitate: "Penelope cântă fabulos şi, mai presus de toate, are multă personalitate în voce şi arată că se simte bine cu acest lucru, ceea ce nu se poate spune despre oricine."

Gwyneth Paltrow

Dorinţa actriţei de a face carieră în muzică a apărut după rolul de cântăreaţă pe care l-a interpretat în "Country Strong", însă pasiunea ei pare să fie mai veche, un cântec de-al ei fiind inclus pe coloana sonoră a filmului "Duets" din anul 2000.

Hugh Laurie

Pe lângă actorie, meseria care i-a adus faima, Hugh Laurie cântă la chitară, pian, saxofon, dar şi voce.