Hollywood: 5 actori care seamănă perfect cu personajele pe care le interpretează

Nu doar talentul le este de folos actorilor pentru a fi selectaţi să interpreteze un rol, ci şi fizionomia. Cu cât trăsăturile actorului seamănă mai mult cu cele ale personajului, cu atât rolul va fi mai credibil. Iată 5 dintre actorii care au reuşit să semene perfect cu personajele pe care le interpretează.

Ashton Kutcher - Steve Jobs (jOBS – 2013)

"jOBS" este primul film care redă viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat, în urma unui cancer, în octombrie 2011. Pentru interpretarea personajului principal a fost ales simpaticul actor Ashton Kutcher. Primele imagini din film făcute publice arată că părintele iPhone şi actorul în vârstă de 34 de ani seamănă ca două picături de apă.

Cu un scenariu scris de Matt Whiteley şi o regie semnată de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezintă 30 de ani din viaţa cofondatorului companiei Apple, din 1971 până în anul 2000. Filmul va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera marcând împlinirea a 37 de ani de la fondarea companiei Apple Computer.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Naomi Watts - Prinţesa Diana (Diana - 2013)

Actriţa Naomi Watts o interpretează pe marele ecran pe prinţesa Diana, în filmul "Diana", regizat de Olivier Hirschbiegel. Filmul prezintă ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi va descrie felul în care aceasta a reuşit să îşi găsească fericirea în viaţa personală după divorţul de prinţul Charles.

Diana Spencer s-a măritat cu prinţul moştenitor al Marii Britanii, Charles, pe 29 iulie 1981, devenind prinţesă de Wales. A dat naştere la doi fii - prinţii William, născut în 1982, şi Harry, născut în 1984. A divorţat de Charles în 1996 şi a murit un an mai târziu la Paris.

Lindsay Lohan - Elizabeth Taylor (Liz & Dick – 2012)

Chiar dacă Lindsay Lohan nu se află deloc într-o perioadă bună confruntându-se cu probleme cu justiţia, pe plan profesional pare să se îndrepte în direcţia bună. Actriţa a terminat recent filmările pentru "Liz & Dick", un film de televiziune care prezintă relaţia furtunoasă pe care Elizabeth Taylor a avut-o cu Richard Burton. Lindsay Lohan a fost aleasă pentru a interpreta rolul lui Elizabeth Taylor.

Actriţa a declarat că a admirat-o şi respectat-o întotdeauna pe Liz Taylor, care a murit în martie 2011, la vârsta de 79 de ani. "Nu era doar o actriţă incredibilă, ci şi o femeie extraordinară. Pentru mine, este o onoare să joc acest rol", a declarat Lindsay.

Jesse Eisenberg - Mark Zuckerberg (The Social Network - 2010)

Filmul "The Social Network" redă etapele pe care le-a parcurs una dintre cele mai populare reţele de socializare. Rolul lui Mark Zuckerberg este interpretat de Jesse Eisenberg.

Scenariul peliculei este bazat partial pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" a autorului Ben Mezrich.

Daniel Day-Lewis - Abraham Lincoln (Lincoln - 2012)

Daniel Day-Lewis, considerat unul dintre cei mai talentaţi actori şi numit de cei de la revista "TIME" cel mai mare actor în viaţă, a fost ales să interpreteze rolul unuia dintre cele mai iubite personaje din istorie, Abraham Lincoln, al 16-lea presedinte al Americii.

"Nu m-am gândit niciodată că pot să-l readuc la viaţă pe Abraham Lincoln. Mă simt atât de mic în faţa unui om atât de grandios. Imediat după ce începi să te documentezi despre el şi să intri în pielea lui, descoperi nu doar o personalitate politică excepţională, dar şi un individ interesant, accesibil de jucat pentru un actor," a declarat actorul într-un interviu pentru revista "TIME".